abonneren
article
Nieuws

Online cursus Storydesign: reken af met saaie presentaties

Je bent vast wel eens ingedut tijdens een presentatie van een collega. En de kans is groot dat het andersom óók gebeurt. Eeuwig zonde, aldus presentatie-experts Farah Nobbe en Natalie Mieras. Voor wie echt wel wat te vertellen heeft maar gewoon niet weet hóe schreven zij het boek Storydesign en ontwikkelden zij de gelijknamige e-course. Met de aangeboden inzichten en tools kan iedereen een verhaal vertellen dat staat als een huis en je bij blijft. Studenten krijgen 25% korting op de e-course.

De valkuil van saaie presentaties
Veel presentaties zijn maar saai. Verhalen worden op chronologische wijze afgeraffeld aan de hand van een paar PowerPoint-slides. Als je ze al verhalen kunt noemen. Want hier gaat het vaak mis, aldus Nobbe en Mieras. Iedereen die ook maar een beetje begaan is met het onderwerp van zijn presentatie, kan daar echt wel op en leuke manier iets over zeggen. Maar zodra het in de vorm van een presentatie moet, raken we de weg kwijt. Aan ons talent om te spreken ligt het dus niet, maar wel aan de manier waarop we ons verhaal in elkaar zetten. Hier komt Storydesign om de hoek kijken.

Storydesign redt je presentatie
Het geheim van een succesvolle presentatie zit aan de achterkant: het ontwerp van je verhaal bepaalt grotendeels de impact van je presentatie. En over het ontwerpen van overtuigende verhalen is veel meer bekend dan de meeste mensen weten. In zeven overzichtelijke modules van deze e-course nemen Farah Nobbe en Natalie Mieras je stap voor stap mee door deze inzichten. Ze hebben hun jarenlange ervaring met duizenden deelnemers omgezet in een simpele, maar ingenieuze methodiek, die je presentaties voor altijd zal veranderen. Farah en Natalie leren je wat de geheimen van klassieke denkers als Aristoteles zijn, maar ook hoe succesvolle TED praatjes tot stand komen. Daarnaast ontdek je welke intrigerende kennis de hedendaagse wetenschap over beïnvloeding biedt.

Waarom je als docent een cursus storydesign moet volgen?

Een les is toch net zoiets als een presentatie. Je leerlingen zijn je publiek en je wilt ze bij 'de les houden'. Doe daarom nu mee met de winactie om een gratis e-course te winnen en alles uit je presentatie-skills te halen.

Winactie

Hoe doe je mee? Je hebt vast wel eens een presentatie gedaan en bent ontzettend onderuit gegaan... Niet getreurd, dit gebeurt iedereen en nu kan je met deze flater een prijs winnen! Vertel ons wat er gebeurde en aan de hand van de inzendingen mogen we 2 e-courses weggeven. Vul het formulier hier in om mee te doen.

Over de e-course
De e-course Storydesign leert je hoe je het vertrouwen van je toehoorders wint, hoe je hen op jouw manier naar de realiteit laat kijken en – niet onbelangrijk – hoe je hen tot actie aanzet. Het effect? Slimme, glasheldere en meeslepende presentaties waarmee je meer invloed hebt dan ooit. En dat allemaal in je eigen tijd en tempo.

Lengte: 7 modules
Tijdsbesteding: ongeveer 4 uur
Inclusief:
14 downloads (13 artikelen + een werkboek)
13 unieke video’s
25 unieke audiofragmenten

Jaarlicentie Storydesigner-app t.w.v. € 27,50
Boek Storydesign t.w.v. € 22,50
Plus: Aanvullende coaching tijdens het Storydesign-spreekuur
Prijs: € 195,- (incl. btw)
Beschikbaarheid: Koop hier de e-course Storydesign

blog comments powered by Disqus