abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

APS IT diensten

Zwarte Woud 2, 3524 SJ, Utrecht

APS IT-diensten behartigt de belangen van het primair onderwijs op het gebied van ICT en onderwijs. Onafhankelijk van leveranciers en/of andere ICT ondersteunende bedrijven maken wij ons sterk voor alle basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs in Nederland. Omdat wij het belangrijk vinden dat alle scholen optimaal gebruik kunnen maken van ICT. Zowel voor beheer- en administratieve taken als voor gebruik in de les.

Naar de website

CSS Breda

stadionstraat 20, 4815 NG, Breda

CSS Breda is een Leertechnologie & Trainingsbureau. Wij helpen bedrijven en organisaties leertechnologie op een innovatieve wijze in te zetten om leren & werken aansprekender en effectiever te maken. CSS Breda is er voor wie wil dat leertrajecten & ICT renderen, waar didactische groei mogelijk is zonder afbreuk van de kwaliteit van het leertraject. We realiseren dit door: • Een aansprekende opvatting over Werkplekleren met leertechnologie • De beschikbaarheid van het Social Learning Platform; de verzameling van al onze leertechnologie • De User Academy • Professionele trainers en adviseurs

Naar de website

Misco Nederland BV

Kalkbranderij 2, 1185 ZX, Amstelveen

Misco Nederland is één van de grootste aanbieders van computer hard- en software, home entertainment, telecom en aanverwante artikelen. Sinds 1985 zijn wij een betrouwbare leverancier voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt. Tot 1 september 2004 opereerden wij onder de naam 06 Software. Klik hier als U meer wilt lezen over de geschiedenis van ons bedrijf.

Naar de website

Yield Projecten BV

Zuidbaan 532, 2841 MD, Moordrecht

Yield houdt zich bezig met het inrichten van schoolgebouwen, bedrijfspanden, zorginstellingen, overheidsgebouwen en meer. Voor ieder gebouw en iedere ruimte creëren en realiseren wij een interieur dat de juiste beleving neerzet. Een interieur dat bovendien een perfect evenwicht biedt tussen sfeer en functie. Samen met u bepalen we welke functionele eisen een ruimte moet hebben en welke sfeer u graag wilt realiseren. Of het nu gaat om kleurgebruik, vloeren, wanden of meubels: in samenwerking met onze professionele partners verzorgen we graag een totaaloplossing voor u.

Naar de website

SchoolMaster BV

St. Jacobstraat 28, 8911 HV, Leeuwarden

SchoolMaster is de absolute marktleider in educatieve en gebruiksvriendelijke software voor het voortgezet onderwijs en is succesvol actief in het beroeps- en volwassenenonderwijs en het primair onderwijs. SchoolMaster staat voor ‘Meester van de School’. Deze naam geeft aan hoe dicht wij bij de scholen staan. Ons belangrijkste product is het pakket Magister dat in het Latijn schoolmeester betekent. SchoolMaster bestaat sinds oktober 2001. In de afgelopen jaren is onze organisatie uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 500 scholen met hun docenten en leerlingen dagelijks gebruik van maken. SchoolMaster is gevestigd in Leeuwarden en heeft inmiddels meer dan 75 medewerkers.

Naar de website

Lezen, Leren, Delen

Weerdskampweg 13-15 , 5222 BA, 's-Hertogenbosch

LezenLerenDelen volgt de vaardigheden die nodig zijn voor het goed kunnen functioneren in de 21ste eeuw. Bijzondere aandacht gaat uit naar het ontstaan van een geheel nieuwe set aan competenties met betrekkking tot digitale geletterdheid.

Naar de website

OGD ict-diensten

Motorenweg 23, 2623 CR, Delft

OGD is een ict-dienstverlener met vijf vestigingen en ruim 700 ambitieuze en hoogopgeleide medewerkers. Wij zijn experts op het gebied van ict-infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling en helpen onze klanten door middel van detachering, uitbesteding, projecten en advies. Dat doen we tegen gunstige tarieven op een persoonlijke en informele manier.

Naar de website

Wacom Europe GmbH

Europark Fichtenhain A9, 47807, Krefeld

Reeds meer dan twingtig jaar maakt en promoot Wacom innovatieve invoerapparaten voor computers die mensen helpen hun gedachten en ideeën duidelijker, makkelijker en origineler over te brengen.

Naar de website

Get There

Zernikelaan 14, 9351 VA, Leek

Ouderbetrokkenheid- en communicatieportaal 'MijnSchool'. Door efficiënte informatievoorziening tussen ouders en school wordt een tijd- en kostenbesparing bereikt en de ouderbetrokkenheid verhoogd. Door openheid en transparantie in resultaten kunnen ouders hun kinderen helpen zich optimaal te ontwikkelen. Het portaal kan als verlengstuk van de bestaande website gebruikt worden, en kan ook inclusief een website met rijke functionaliteit worden geleverd. Daarmee krijgen de ouders en medewerkers 1 omgeving voor alle informatie en communicatie. In het beveiligde gedeelte wordt informatie voor de ouders getoond waardoor men altijd op de hoogte is van voor hun relevante (nieuws-)berichten en activiteiten. Naast inzage in de resultaten (o.a. uit het leerlingvolgsysteem) en informatie over rooster, groepen, kinderen en ouders kunnen de oudergesprekken (10-minuten gesprekken) worden gepland, polls uitgevoerd en fotoalbums worden ingezien. Het communicatieportaal is te gebruiken op computers, tablets én telefoons. Ouders, medewerkers én leerlingen kunnen op ieder gewenst moment van het portaal gebruik maken.

Naar de website

Imtech ICT Integrated Solutions

Hogeweg 41, 5300 CB, Zaltbommel

Imtech ICT is een full-service ICT-partner die adviseert, implementeert en oplevert; vanaf visievorming, tot en met onderhoud en support. Door onze visie en inzicht in uw organisatie en applicaties (ELO, SIS, VLS, etc.) en vergaande kennis van techniek, zijn wij als geen ander in staat om een geïntegreerde werkomgeving te realiseren die daadwerkelijk meerwaarde biedt voor uw organisatie.

Naar de website

Involvit

Rotterdamseweg 183c, 2629 HD, Delft

Involvit ontwikkelt innovatieve weboplossingen om de verbinding te maken tussen organisatie (onderwijsinstelling) en doelgroep (studenten en medewerkers). Oplossingen die het gebruik van de webomgeving onafhankelijk maken van plaats en device. Onze visie is dan ook om de digitale doelgroep daar te bereiken, waar zij zijn! Of het nou gaat om de traditionele dekstop, tablet of SmartPhone, óf een device dat nog minder traditioneel is, zoals de Smartwatch o.i.d. Ons streven is om altijd en overal de interactie te kunnen zoeken met de doelgroep. Het invullen van deze visie doen wij met Mobile ConnectIt. Mobile ConnectIt is het platform voor het faciliteren van internetomgevingen waarbij vorm, functionaliteit en content op maat wordt gepresenteerd voor alle (mobiele) apparaten.

Naar de website

Royal Jongbloed

Marktweg 73A, 8444 AB, Heerenveen

one2count is een serious game voor het MBO. Met deze game is het leuk om rekenvaardigheden bij te spijkeren of op peil te houden. Spelen en rekenen lopen op een uitdagende manier door elkaar. Spelen met cijfers, dus!

Naar de website

Klankie

Boeierstraat 3, 1335 SP, Almere

Klankie is een uniek gepatenteerd leermiddel voor het taalonderwijs. Op school leren kinderen lezen en schrijven met klanken. Het woord SCHAAP bestaat bijvoorbeeld uit de losse klanken SCH-AA-P. Klanken vormen de kern bij het leren van taal. Daarom staan klanken centraal bij Klankie. Klankie bestaat uit een softwareprogramma en een speciaal computertoetsenbord. Alle klanken staan op een aparte toets op het Klankie toetsenbord en worden direct fonetisch uitgesproken. Met de klanken kunnen kinderen woorden maken. Klankie herkent de ingetypte woorden, spreekt ze uit en ondersteunt ze met prachtige foto’s. Door deze unieke combinatie leren kinderen spelenderwijs de Nederlandse taal.

Naar de website

LISTEQ

Prinses Julianalaan 63, 3062 DE, Rotterdam

LISTEQ MultiSeat, de complete en eenvoudige oplossing om met 1 PC meerdere werkplekken te creëren. Standaard geleverd met thuiswerken (BYOD) voor alle gebruikers. Het enige juiste alternatief voor Multipoint/Terminal Services.

Naar de website

lpieaoeo

lQTaNGStfwJElTiFA, 7025, New York

vksaUE <a href="http://aqvoyznsspfy.com/">aqvoyznsspfy</a>, [url=http://euqcurbsyjrx.com/]euqcurbsyjrx[/url], [link=http://dofeloriowyv.com/]dofeloriowyv[/link], http://nxthecbhfefa.com/

Naar de website

Social Media Wijs

Donauweg 10, 1043 AJ, Amsterdam

Social Media Wijs geeft trainingen op het gebied van sociale media voor kinderen, jongeren en hun leerkrachten en ouders.