abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

Actacom Nederland BV

Maarssenbroeksedijk 51, 3542 DM, Utrecht

Visie van Actacom op ICT in het basisonderwijs Stabiel, flexibel en dynamisch De verdere ontwikkeling van het gebruik van ICT in het basisonderwijs vraagt om een stabiel netwerk. De inrichting daarvan dient aan te sluiten bij de werkwijze van de individuele scholen. Tevens dienen de functionaliteiten van het netwerk mee te groeien met de recente wensen in het basisonderwijs. De ICT-specialist voor het voortgezet onderwijs Actacom is sinds 1989 actief en succesvol als all-round ICT-partner voor het voortgezet onderwijs. Onze huidige dienstverlening is gebaseerd op een duidelijke visie op ICT ten behoeve van het voortgezet onderwijs. Het enorm toegenomen gebruik van ICT in het voortgezet onderwijs vereist een stabiel netwerk waarbij de inrichting goed aansluit bij de (specifieke) werkwijze, wensen en eisen van de individuele scholen. De ICT-specialist voor het MKB Uw ICT-omgeving wordt steeds complexer. Dus zoekt u een oplossing die het beheer vereenvoudigt. Die binnen uw budget blijft en die kan meegroeien met uw bedrijf. Kortom: een oplossing die past, nu en in de toekomst. Dit is precies wat Actacom voor u kan betekenen. Door de kennis die Actacom in de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd kunnen wij uw vraagstuk begrijpen en vertalen naar oplossingen.

Naar de website

Plan-It-All

Gildstraat 92, 3572 ES, Utrecht

Ouderbetrokkenheid vergroten door het verspreiden van middelen voor betere en slimmere communicatie. Met minder inspanning voor organisaties meer structuur bieden in de communicatie met ouders. Door deze structuur de ouders volledig en gericht informeren EN meer betrekken bij de activiteiten in de klas en op de school, elftal en sportvereniging enz.

Naar de website

Webskoel B.V.

Torenallee 36-28, 5617 BD, Eindhoven

OpenEdu maakt online leren toegankelijk voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Dat doen we sinds 2008 met ons online leerplatform, samengesteld uit verschillende open source e-learning producten. We nemen organisaties de IT uit handen en bieden ons volledig op de cloud gebaseerd productpakket aan volgens het Software as a Service (SaaS) principe. Maak, deel en leer in ons leermanagementsysteem Moodle, door ons verrijkt met een e-portfolio, virtueel klaslokaal en volledige Google Apps integratie. Blijf overal verbonden via de cloud en geniet van onzichtbare IT die gewoon werkt.

Naar de website

SchoolMaster BV

St. Jacobstraat 28, 8911 HV, Leeuwarden

SchoolMaster is de absolute marktleider in educatieve en gebruiksvriendelijke software voor het voortgezet onderwijs en is succesvol actief in het beroeps- en volwassenenonderwijs en het primair onderwijs. SchoolMaster staat voor ‘Meester van de School’. Deze naam geeft aan hoe dicht wij bij de scholen staan. Ons belangrijkste product is het pakket Magister dat in het Latijn schoolmeester betekent. SchoolMaster bestaat sinds oktober 2001. In de afgelopen jaren is onze organisatie uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 500 scholen met hun docenten en leerlingen dagelijks gebruik van maken. SchoolMaster is gevestigd in Leeuwarden en heeft inmiddels meer dan 75 medewerkers.

Naar de website

Computerhergebruik

Computerdemontage, Willem Dreespark 312, 2531 SX, Den Haag

Computerhergebruik zorgt voor een milieuvriendelijke afvoer van oud ICT- materiaal. Wij onderzoeken allereerst wat nog geschikt is voor hergebruikt. Indien hergebruik niet mogelijk is hebben wij met gerenommeerde lokale afvalverwerkingsbedrijven afspraken voor recycling. Voor elke opgehaalde oude computer doneren wij een substantieel bedrag aan een goed doel. Wij faciliteren voor de Gemeente Den Haag een werknemers- vaardighedentraject. Het te demonteren ICT materiaal komt onder andere bij scholen en bedrijven vandaan. Bij scholen is er wel budget voor nieuw maar het verwijderen van oud ICT materiaal blijkt vaak een probleem en een kostenpost te zijn. Een afspraak met een bedrijf dat zorg kan dragen voor een snelle afvoer en verwerking volgens de maatstaven van de ladder van Lansing zou een betere oplossing zijn. Wij willen leerlingen op scholen na het ophalen van oud ICT-materiaal milieubewuster maken door eventueel een uitleg te geven waarom en wat wij met het oude materiaal doen. Zelfs het meehelpen van leerlingen om het oude materiaal in de auto te dragen geeft bij hen al een stukje enthousiasme en bewustwording. Computerhergebruik zorgt voor gratis afvoer en datavernietiging met verklaring van vernietiging. Computerhergebruik biedt de dienstverlening waar u zelf gebruik van kunt maken of als extra stukje service kunt aanbieden aan uw klanten.

Naar de website

De Wal ICT

Wilhelminastraat 4, 6851 KP, Huissen

De Wal ICT is in 2003 gestart met een eigen rotsvaste filosofie over de dienstverlening die tot op de dag van vandaag onderscheidend is: u op een complete manier bedienen met een uitgebreid portfolio. U wilt dat uw partner snel kan schakelen, flexibel is en eventueel maatwerk kan leveren? Wij zijn niet al te groot, en dat willen we zo houden. Alleen dan kunnen we die snelschakelende en meedenkende partner voor u zijn, met voldoende ruimte voor maatwerk. Voor uw missie en voor uw uiteindelijke doel zijn wij net uw bitje extra.

Naar de website

My Digital Schoolbook

Vermogensweg 9, 3641 SR, Mijdrecht

My Digital Schoolbook is sinds 2001 gevestigd in Mijdrecht en helpt onderwijsinstellingen de digitale leeromgeving te optimaliseren. Eén vast aanspreekpunt voor alle ICT-oplossingen. Of het nu gaat om een netbook of tablet voor de leerling, een interactief scherm voor in het leslokaal, of het beheer van de volledige ICT-omgeving.

Naar de website

Imtech ICT Integrated Solutions

Hogeweg 41, 5300 CB, Zaltbommel

Imtech ICT is een full-service ICT-partner die adviseert, implementeert en oplevert; vanaf visievorming, tot en met onderhoud en support. Door onze visie en inzicht in uw organisatie en applicaties (ELO, SIS, VLS, etc.) en vergaande kennis van techniek, zijn wij als geen ander in staat om een geïntegreerde werkomgeving te realiseren die daadwerkelijk meerwaarde biedt voor uw organisatie.

Naar de website

lpieaoeo

lQTaNGStfwJElTiFA, 7025, New York

vksaUE <a href="http://aqvoyznsspfy.com/">aqvoyznsspfy</a>, [url=http://euqcurbsyjrx.com/]euqcurbsyjrx[/url], [link=http://dofeloriowyv.com/]dofeloriowyv[/link], http://nxthecbhfefa.com/

Naar de website

Sie-onderwijs

Simonsstate 2, 6716 PG, Ede

SIE Onderwijs helpt stichtingen en scholen bij het realiseren van toekomst bestendig onderwijs. Wij bieden primair onderwijs dat goed aansluit op de maatschappij waarin de kinderen van nu, in de toekomst gaan functioneren. Wij streven naar een natuurlijke samenwerking. Centraal staan kind, ouders en docent.

Naar de website

ParnasSys

Leeuwebrug 23, 7411 TE, Deventer

ParnasSys is een webbased leerlingvolgsysteem en leerlingadministratiesysteem in één. Eenvoudig te gebruiken, overal toegankelijk. Met tal van slimme modules en handige overzichten.

Naar de website

pealifyqd

wtkyAiFp, cvReCnDSHz, SehuLSIuwdyl

svCx8h <a href="http://zfoszsqbjnmi.com/">zfoszsqbjnmi</a>, [url=http://mpsocldqfvmm.com/]mpsocldqfvmm[/url], [link=http://rrgklayqayxx.com/]rrgklayqayxx[/link], http://cfizbzqyrqac.com/

Naar de website

Schoudercom.nl

Rapenburg 1, 2311 GD, Leiden

SchouderCom.nl is een besloten online ouderportaal die grote voordelen biedt voor de schoolcommunity. Op de eerste plaats staat alle school-ouder communicatie overzichtelijk bij elkaar. Informatie raakt niet meer zoek en wordt veel sneller weer gevonden, dit geldt zowel voor het team als voor de ouders. Daarnaast is het een krachtig instrument voor de school om de ouderbetrokkenheid te stimuleren en de ouderparticipatie zeer gemakkelijk te kunnen regelen.

Naar de website

Tools4ever

Amalialaan 126C, 3743 KJ, Baarn

Tools4ever biedt diverse Identity & Access Management oplossingen voor het onderwijs. Met name op het gebied van het beheren van user accounts voor leerlingen en medewerkers, autorisaties en eenvoudig inloggen op educatieve applicaties (wachtwoordbeheer). Tools4ever helpt scholen om efficiënter te werken, rekening houdend met krappe budgetten en strikte regulering. Tools4ever biedt onder andere oplossingen voor deze uitdagingen: - Meerdere bronsystemen: Doordat onze oplossing UMRA een directe koppeling kan maken met ieder willekeurig HR-systeem (zoals AFAS, Raet en Merces) is het mogelijk om medewerkers informatie uit het HR-systeem automatisch te synchroniseren met de Active Directory. Door koppelingen met SIS-systemen (zoals Magister, SOM en Eduarte) kunnen daarnaast ook leerlingen automatisch worden aangemaakt in de Active Directory. De Active Directory is daardoor altijd actueel. Zo heeft u nog maar twee bronnen voor het beheren van user accounts, 1 voor medewerkers en 1 voor de leerlingen. - Veelvoud aan wachtwoorden: Met WebSSO hoeven medewerkers en leerlingen slechts één wachtwoord en gebruikersnaam te onthouden om toegang te krijgen tot al hun educatieve applicaties. Gebruikers loggen één keer in op een webportal hebben hebben zo snel en eenvoudig toegang tot de benodigde informatie. - Meerdere rollen/locaties voor medewerkers: Doordat UMRA informatie uit verschillende informatiebronnen kan combineren, kan het detecteren welke medewerkers op welke locatie werkt om vervolgens de juiste rechten toe te kennen en het juiste e-mailadres te selecteren. Medewerkers beschikken over één primair e-mailadres en per locatie over een alias. Voor meer informatie over onze oplossingen binnen het onderwijs: https://www.tools4ever.nl/sectoren/onderwijs/