abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

Plan-It-All

Gildstraat 92, 3572 ES, Utrecht

Ouderbetrokkenheid vergroten door het verspreiden van middelen voor betere en slimmere communicatie. Met minder inspanning voor organisaties meer structuur bieden in de communicatie met ouders. Door deze structuur de ouders volledig en gericht informeren EN meer betrekken bij de activiteiten in de klas en op de school, elftal en sportvereniging enz.

Naar de website

Andoburg

Voorstraat 31, 3931 HB, Woudenberg

AndoBurg is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van ICT. Het bedrijf is begonnen met het beveiligen van netwerken. De laatste jaren is de onderwijstak van AndoBurg steeds meer uitgebreid. Op dit moment verzorgt AndoBurg het systeembeheer voor meer dan 60 scholen in basis- en voortgezet onderwijs en we groeien nog steeds. Daarnaast zijn wij actief voor het MKB en de (semi) overheid. De laatste ontwikkelingen, vragen en wensen in het onderwijs, MKB en voor de (semi) overheid worden en zijn op de voet gevolgd.

Naar de website

IC-Automatisering BV

Watertoren 40, 3247 CL, Dirksland

De activiteiten van IC-Automatisering bestaan uit de levering van hard- en software en dienstverlening op het gebied van automatisering. Zowel voor het midden- en kleinbedrijf, overheidsinstellingen, onderwijs als particulieren biedt IC-Automatisering een automatiseringsoplossing.

Naar de website

SchoolMaster BV

St. Jacobstraat 28, 8911 HV, Leeuwarden

SchoolMaster is de absolute marktleider in educatieve en gebruiksvriendelijke software voor het voortgezet onderwijs en is succesvol actief in het beroeps- en volwassenenonderwijs en het primair onderwijs. SchoolMaster staat voor ‘Meester van de School’. Deze naam geeft aan hoe dicht wij bij de scholen staan. Ons belangrijkste product is het pakket Magister dat in het Latijn schoolmeester betekent. SchoolMaster bestaat sinds oktober 2001. In de afgelopen jaren is onze organisatie uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 500 scholen met hun docenten en leerlingen dagelijks gebruik van maken. SchoolMaster is gevestigd in Leeuwarden en heeft inmiddels meer dan 75 medewerkers.

Naar de website

Computerhergebruik

Computerdemontage, Willem Dreespark 312, 2531 SX, Den Haag

Computerhergebruik zorgt voor een milieuvriendelijke afvoer van oud ICT- materiaal. Wij onderzoeken allereerst wat nog geschikt is voor hergebruikt. Indien hergebruik niet mogelijk is hebben wij met gerenommeerde lokale afvalverwerkingsbedrijven afspraken voor recycling. Voor elke opgehaalde oude computer doneren wij een substantieel bedrag aan een goed doel. Wij faciliteren voor de Gemeente Den Haag een werknemers- vaardighedentraject. Het te demonteren ICT materiaal komt onder andere bij scholen en bedrijven vandaan. Bij scholen is er wel budget voor nieuw maar het verwijderen van oud ICT materiaal blijkt vaak een probleem en een kostenpost te zijn. Een afspraak met een bedrijf dat zorg kan dragen voor een snelle afvoer en verwerking volgens de maatstaven van de ladder van Lansing zou een betere oplossing zijn. Wij willen leerlingen op scholen na het ophalen van oud ICT-materiaal milieubewuster maken door eventueel een uitleg te geven waarom en wat wij met het oude materiaal doen. Zelfs het meehelpen van leerlingen om het oude materiaal in de auto te dragen geeft bij hen al een stukje enthousiasme en bewustwording. Computerhergebruik zorgt voor gratis afvoer en datavernietiging met verklaring van vernietiging. Computerhergebruik biedt de dienstverlening waar u zelf gebruik van kunt maken of als extra stukje service kunt aanbieden aan uw klanten.

Naar de website

De Wal ICT

Wilhelminastraat 4, 6851 KP, Huissen

De Wal ICT is in 2003 gestart met een eigen rotsvaste filosofie over de dienstverlening die tot op de dag van vandaag onderscheidend is: u op een complete manier bedienen met een uitgebreid portfolio. U wilt dat uw partner snel kan schakelen, flexibel is en eventueel maatwerk kan leveren? Wij zijn niet al te groot, en dat willen we zo houden. Alleen dan kunnen we die snelschakelende en meedenkende partner voor u zijn, met voldoende ruimte voor maatwerk. Voor uw missie en voor uw uiteindelijke doel zijn wij net uw bitje extra.

Naar de website

Get There

Zernikelaan 14, 9351 VA, Leek

Ouderbetrokkenheid- en communicatieportaal 'MijnSchool'. Door efficiënte informatievoorziening tussen ouders en school wordt een tijd- en kostenbesparing bereikt en de ouderbetrokkenheid verhoogd. Door openheid en transparantie in resultaten kunnen ouders hun kinderen helpen zich optimaal te ontwikkelen. Het portaal kan als verlengstuk van de bestaande website gebruikt worden, en kan ook inclusief een website met rijke functionaliteit worden geleverd. Daarmee krijgen de ouders en medewerkers 1 omgeving voor alle informatie en communicatie. In het beveiligde gedeelte wordt informatie voor de ouders getoond waardoor men altijd op de hoogte is van voor hun relevante (nieuws-)berichten en activiteiten. Naast inzage in de resultaten (o.a. uit het leerlingvolgsysteem) en informatie over rooster, groepen, kinderen en ouders kunnen de oudergesprekken (10-minuten gesprekken) worden gepland, polls uitgevoerd en fotoalbums worden ingezien. Het communicatieportaal is te gebruiken op computers, tablets én telefoons. Ouders, medewerkers én leerlingen kunnen op ieder gewenst moment van het portaal gebruik maken.

Naar de website

Heutink ICT

Expolaan 50, 7556 BE, Hengelo

Heutink ICT is een ICT-totaalleverancier met ruim 100 jaar onderwijservaring. Met onze heldere visie, specifieke onderwijservaring en hoogwaardige technische kennis zijn we een gewild gesprekspartner voor alle geledingen in het onderwijs. Samen creëren we oplossingen die werken – vandaag én morgen.

Naar de website

Imtech ICT Integrated Solutions

Hogeweg 41, 5300 CB, Zaltbommel

Imtech ICT is een full-service ICT-partner die adviseert, implementeert en oplevert; vanaf visievorming, tot en met onderhoud en support. Door onze visie en inzicht in uw organisatie en applicaties (ELO, SIS, VLS, etc.) en vergaande kennis van techniek, zijn wij als geen ander in staat om een geïntegreerde werkomgeving te realiseren die daadwerkelijk meerwaarde biedt voor uw organisatie.

Naar de website

LISTEQ

Prinses Julianalaan 63, 3062 DE, Rotterdam

LISTEQ MultiSeat, de complete en eenvoudige oplossing om met 1 PC meerdere werkplekken te creëren. Standaard geleverd met thuiswerken (BYOD) voor alle gebruikers. Het enige juiste alternatief voor Multipoint/Terminal Services.

Naar de website

lpieaoeo

lQTaNGStfwJElTiFA, 7025, New York

vksaUE <a href="http://aqvoyznsspfy.com/">aqvoyznsspfy</a>, [url=http://euqcurbsyjrx.com/]euqcurbsyjrx[/url], [link=http://dofeloriowyv.com/]dofeloriowyv[/link], http://nxthecbhfefa.com/

Naar de website

Toshiba TEC Netherlands

Duwboot 31, 3991 CD, Houten

Toshiba TEC Netherlands richt zich op optimaal documentbeheer voor zakelijke klanten. We leveren en onderhouden innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen, auto-ID-systemen en bijbehorende software. Dit aanbod vullen we aan met klantgerichte adviesdiensten en met onze oplossing voor totale ontzorging: Toshiba Managed Document Services.

Naar de website

Onderwijsgadgets

Franklin D Rooseveltlaan 42, 5625 PB, Eindhoven

Keuzes maken uit alle, vaak moeilijke, informatie op het web is tijdrovend en ingewikkeld. Veelal zijn het keuzes in het belang van uw kind, uw bestedingen of gebruiksvriendelijkheid. Deze webshop is bedoeld om het school en ouders makkelijk te maken. De producten zijn vernieuwend, van goede kwaliteit en betaalbaar. School en thuis liggen in elkaars verlengde. Producten thuis worden steeds meer gemeengoed op school. En ouders willen producten ook graag thuis hebben, waar hun kinderen op school bekend mee zijn.

Naar de website

Schoudercom.nl

Rapenburg 1, 2311 GD, Leiden

SchouderCom.nl is een besloten online ouderportaal die grote voordelen biedt voor de schoolcommunity. Op de eerste plaats staat alle school-ouder communicatie overzichtelijk bij elkaar. Informatie raakt niet meer zoek en wordt veel sneller weer gevonden, dit geldt zowel voor het team als voor de ouders. Daarnaast is het een krachtig instrument voor de school om de ouderbetrokkenheid te stimuleren en de ouderparticipatie zeer gemakkelijk te kunnen regelen.

Naar de website

Tools4ever

Amalialaan 126C, 3743 KJ, Baarn

Tools4ever biedt diverse Identity & Access Management oplossingen voor het onderwijs. Met name op het gebied van het beheren van user accounts voor leerlingen en medewerkers, autorisaties en eenvoudig inloggen op educatieve applicaties (wachtwoordbeheer). Tools4ever helpt scholen om efficiënter te werken, rekening houdend met krappe budgetten en strikte regulering. Tools4ever biedt onder andere oplossingen voor deze uitdagingen: - Meerdere bronsystemen: Doordat onze oplossing UMRA een directe koppeling kan maken met ieder willekeurig HR-systeem (zoals AFAS, Raet en Merces) is het mogelijk om medewerkers informatie uit het HR-systeem automatisch te synchroniseren met de Active Directory. Door koppelingen met SIS-systemen (zoals Magister, SOM en Eduarte) kunnen daarnaast ook leerlingen automatisch worden aangemaakt in de Active Directory. De Active Directory is daardoor altijd actueel. Zo heeft u nog maar twee bronnen voor het beheren van user accounts, 1 voor medewerkers en 1 voor de leerlingen. - Veelvoud aan wachtwoorden: Met WebSSO hoeven medewerkers en leerlingen slechts één wachtwoord en gebruikersnaam te onthouden om toegang te krijgen tot al hun educatieve applicaties. Gebruikers loggen één keer in op een webportal hebben hebben zo snel en eenvoudig toegang tot de benodigde informatie. - Meerdere rollen/locaties voor medewerkers: Doordat UMRA informatie uit verschillende informatiebronnen kan combineren, kan het detecteren welke medewerkers op welke locatie werkt om vervolgens de juiste rechten toe te kennen en het juiste e-mailadres te selecteren. Medewerkers beschikken over één primair e-mailadres en per locatie over een alias. Voor meer informatie over onze oplossingen binnen het onderwijs: https://www.tools4ever.nl/sectoren/onderwijs/

Naar de website

uvtxjkfk

lTsKbCgcX, JyJgPBRSmIdRmyycyeP, zHggLEhZmwiElI

9S5A14 <a href="http://xjwauanyvuii.com/">xjwauanyvuii</a>, [url=http://nvumkvkdprdj.com/]nvumkvkdprdj[/url], [link=http://nifzbkbhomhs.com/]nifzbkbhomhs[/link], http://uyypwnmazcqp.com/