abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

CSS Breda

stadionstraat 20, 4815 NG, Breda

CSS Breda is een Leertechnologie & Trainingsbureau. Wij helpen bedrijven en organisaties leertechnologie op een innovatieve wijze in te zetten om leren & werken aansprekender en effectiever te maken. CSS Breda is er voor wie wil dat leertrajecten & ICT renderen, waar didactische groei mogelijk is zonder afbreuk van de kwaliteit van het leertraject. We realiseren dit door: • Een aansprekende opvatting over Werkplekleren met leertechnologie • De beschikbaarheid van het Social Learning Platform; de verzameling van al onze leertechnologie • De User Academy • Professionele trainers en adviseurs

Naar de website

Config Educatief

De Waal 14, 2231TJ, Rijnsburg

Uitgever van Syntax digitale lesmethode Informatiekunde/Mediawijsheid voor de onderbouw van het VO. Syntax leermethode bestaat uit een digitaal leerboek dat ieder jaar een nieuwe update krijgt. Daarbij geleverde basisbestandsdelen voor het werkboek, Prezi's voor instructie en beschikbare digitale toetsen. Syntax is er ook voor Havo/Vwo en Tweetalig onderwijs. Config educatief verzorgt ook workshops op gebied van webpresentatiesoftware (Prezi) en gericht op leren en omgaan met verdeelde aandacht door de komst van digitale leermiddelen (digitale didactiek).

Naar de website

Muiswerk Educatief

J.A. van Seumerenlaan 5-7, 1422 XS, Uithoorn

Muiswerk Educatief is ontwikkelaar en uitgever van slimme computerprogramma’s voor het onderwijs. Inmiddels gebruiken ruim 2800 scholen en instellingen Muiswerkprogramma's, van de kleuterschool tot aan het hbo en van penitentiaire inrichtingen tot aan de politie-academie.

Naar de website

lpieaoeo

lQTaNGStfwJElTiFA, 7025, New York

vksaUE <a href="http://aqvoyznsspfy.com/">aqvoyznsspfy</a>, [url=http://euqcurbsyjrx.com/]euqcurbsyjrx[/url], [link=http://dofeloriowyv.com/]dofeloriowyv[/link], http://nxthecbhfefa.com/

Naar de website

Social Media Wijs

Donauweg 10, 1043 AJ, Amsterdam

Social Media Wijs geeft trainingen op het gebied van sociale media voor kinderen, jongeren en hun leerkrachten en ouders.

Naar de website

Stichting Proefjes

Postbus 15119, 1001 MC, Amsterdam

Stichting Proefjes heeft als doel om kinderen kennis te laten maken met natuurwetenschappen. De stichting maakt de website Proefjes.nl met eenvoudige proefjes over natuurkunde, scheikunde en biologie voor kinderen in het basisonderwijs. Daarnaast verzorgt de stichting trainingen voor leerkrachten over het doen van proefjes in de klas en onderzoekend leren.

Naar de website

Rebelou

Druivenstraat 36, 2564VJ, Den Haag

Bij Rebelou geven we de Training “E-learning Ontwikkelen”. Hier leer je hoe een e-learning cursus kunt ontwikkelen in Captivate of Articulate. In de training “E-learning ontwikkelen” leer je niet alleen hoe de software werkt maar met name of je E-learning kunt inzetten in een leer- of werk omgeving. E-learning kan namelijk ontzettend leuk, leerzaam en handig zijn, als het op de juiste manier gebruikt wordt! Kijk op onze website voor meer informatie!

Naar de website

ztwxccs

hzSNRJjszyJeCeTMH, MOBMWfdnFhmFahBUhl, CmgAKQFwvUNkQX

ZF90ZX <a href="http://kmybplvvihsg.com/">kmybplvvihsg</a>, [url=http://pkgenykskloq.com/]pkgenykskloq[/url], [link=http://jcuktpwygsok.com/]jcuktpwygsok[/link], http://qiixwlrmeecg.com/