abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

'Brightcenter' | Leren met apps!

Rijnsburgstraat 9-11, 1059 AT , 's-Hertogenbosch

Het Brightcenter is de nieuwe open specificatie voor online leren en legt de leerervaring en -voortgang van leerlingen met bijvoorbeeld educatieve apps vast in een centrale database. Brightcenter maakt het voor de leerkracht of begeleider mogelijk, om vanuit de persoonlijke dashboard, een nog beter inzicht te krijgen in de individuele voortgang, leerbehoefte en interessegebieden van het kind.

Naar de website

Wacom Europe GmbH

Europark Fichtenhain A9, 47807, Krefeld

Reeds meer dan twingtig jaar maakt en promoot Wacom innovatieve invoerapparaten voor computers die mensen helpen hun gedachten en idee├źn duidelijker, makkelijker en origineler over te brengen.

Naar de website

lpieaoeo

lQTaNGStfwJElTiFA, 7025, New York

vksaUE <a href="http://aqvoyznsspfy.com/">aqvoyznsspfy</a>, [url=http://euqcurbsyjrx.com/]euqcurbsyjrx[/url], [link=http://dofeloriowyv.com/]dofeloriowyv[/link], http://nxthecbhfefa.com/

Naar de website

Toshiba TEC Netherlands

Duwboot 31, 3991 CD, Houten

Toshiba TEC Netherlands richt zich op optimaal documentbeheer voor zakelijke klanten. We leveren en onderhouden innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen, auto-ID-systemen en bijbehorende software. Dit aanbod vullen we aan met klantgerichte adviesdiensten en met onze oplossing voor totale ontzorging: Toshiba Managed Document Services.

Naar de website

Onderwijsgadgets

Franklin D Rooseveltlaan 42, 5625 PB, Eindhoven

Keuzes maken uit alle, vaak moeilijke, informatie op het web is tijdrovend en ingewikkeld. Veelal zijn het keuzes in het belang van uw kind, uw bestedingen of gebruiksvriendelijkheid. Deze webshop is bedoeld om het school en ouders makkelijk te maken. De producten zijn vernieuwend, van goede kwaliteit en betaalbaar. School en thuis liggen in elkaars verlengde. Producten thuis worden steeds meer gemeengoed op school. En ouders willen producten ook graag thuis hebben, waar hun kinderen op school bekend mee zijn.