abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

'Brightcenter' | Leren met apps!

Rijnsburgstraat 9-11, 1059 AT , 's-Hertogenbosch

Het Brightcenter is de nieuwe open specificatie voor online leren en legt de leerervaring en -voortgang van leerlingen met bijvoorbeeld educatieve apps vast in een centrale database. Brightcenter maakt het voor de leerkracht of begeleider mogelijk, om vanuit de persoonlijke dashboard, een nog beter inzicht te krijgen in de individuele voortgang, leerbehoefte en interessegebieden van het kind.

Naar de website

CSS Breda

stadionstraat 20, 4815 NG, Breda

CSS Breda is een Leertechnologie & Trainingsbureau. Wij helpen bedrijven en organisaties leertechnologie op een innovatieve wijze in te zetten om leren & werken aansprekender en effectiever te maken. CSS Breda is er voor wie wil dat leertrajecten & ICT renderen, waar didactische groei mogelijk is zonder afbreuk van de kwaliteit van het leertraject. We realiseren dit door: • Een aansprekende opvatting over Werkplekleren met leertechnologie • De beschikbaarheid van het Social Learning Platform; de verzameling van al onze leertechnologie • De User Academy • Professionele trainers en adviseurs

Naar de website

Harm Hofstede - bureau voor nieuwe media

Windmolen 133, 2291KX, WATERINGEN

Harm Hofstede is sinds 1998 zelfstandig ondernemer en houdt zich bezig met het gebruik van ICT als (hulp)middel bij onderwijs, zorg en organisatie - onder de noemer ICE-t: Informatie, Communicatie Educatie (en een klein beetje techniek). Harm Hofstede verzorgt workshops/trainingen/cursussen, schrijft handleidingen en instructies, biedt verschillende producten aan, houdt zich bezig met zaken als mediawijsheid, digitale schoolborden en leerlijnen.

Naar de website

Computerhergebruik

Computerdemontage, Willem Dreespark 312, 2531 SX, Den Haag

Computerhergebruik zorgt voor een milieuvriendelijke afvoer van oud ICT- materiaal. Wij onderzoeken allereerst wat nog geschikt is voor hergebruikt. Indien hergebruik niet mogelijk is hebben wij met gerenommeerde lokale afvalverwerkingsbedrijven afspraken voor recycling. Voor elke opgehaalde oude computer doneren wij een substantieel bedrag aan een goed doel. Wij faciliteren voor de Gemeente Den Haag een werknemers- vaardighedentraject. Het te demonteren ICT materiaal komt onder andere bij scholen en bedrijven vandaan. Bij scholen is er wel budget voor nieuw maar het verwijderen van oud ICT materiaal blijkt vaak een probleem en een kostenpost te zijn. Een afspraak met een bedrijf dat zorg kan dragen voor een snelle afvoer en verwerking volgens de maatstaven van de ladder van Lansing zou een betere oplossing zijn. Wij willen leerlingen op scholen na het ophalen van oud ICT-materiaal milieubewuster maken door eventueel een uitleg te geven waarom en wat wij met het oude materiaal doen. Zelfs het meehelpen van leerlingen om het oude materiaal in de auto te dragen geeft bij hen al een stukje enthousiasme en bewustwording. Computerhergebruik zorgt voor gratis afvoer en datavernietiging met verklaring van vernietiging. Computerhergebruik biedt de dienstverlening waar u zelf gebruik van kunt maken of als extra stukje service kunt aanbieden aan uw klanten.

Naar de website

Onderwijs Cooperatie

Muntstraat 5, 3512 ET, Utrecht

De Onderwijscoöperatie is er van, voor en door de leraar. Dat is het uitgangspunt. Daarom werkt de Onderwijscoöperatie samen met de mensen die zij vertegenwoordigt: leraren in het basis-, voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs.

Naar de website

CPS

Niels Bohrweg 123, 3542CA, Utrecht

CPS Onderwijsontwikkeling en advies is een landelijke adviesorganisatie voor het onderwijs. We richten ons op de ontwikkeling van mensen in het onderwijs en werken samen met scholen om hun ambities te helpen realiseren met blijvend resultaat. Met onze adviezen, trainingen, conferenties en publicaties willen we de resultaten van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

Naar de website

Stichting ION- eSociety Platform

Amersfoortsestraatweg 7, 1412 KA, Naarden

Het eSociety Platform brengt uiteenlopende partijen bij elkaar die gezamenlijk innovatieve ontwikkelingen stimuleren ter bevordering van economische groei, werkgelegenheid en welzijn. Dit zijn innovatieve ontwikkelingen op het gebied van ICT, digitalisering en supersnel internet.

Naar de website

Stichting Kennisnet

Paletsingel 32, 2718 NT , Zoetermeer

Kennisnet is de publieke ict-partner voor het onderwijs. We voorzien het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs van onafhankelijk en gratis advies over de inzet en implementatie van ict.

Naar de website

pealifyqd

wtkyAiFp, cvReCnDSHz, SehuLSIuwdyl

svCx8h <a href="http://zfoszsqbjnmi.com/">zfoszsqbjnmi</a>, [url=http://mpsocldqfvmm.com/]mpsocldqfvmm[/url], [link=http://rrgklayqayxx.com/]rrgklayqayxx[/link], http://cfizbzqyrqac.com/

Naar de website

Schoudercom.nl

Rapenburg 1, 2311 GD, Leiden

SchouderCom.nl is een besloten online ouderportaal die grote voordelen biedt voor de schoolcommunity. Op de eerste plaats staat alle school-ouder communicatie overzichtelijk bij elkaar. Informatie raakt niet meer zoek en wordt veel sneller weer gevonden, dit geldt zowel voor het team als voor de ouders. Daarnaast is het een krachtig instrument voor de school om de ouderbetrokkenheid te stimuleren en de ouderparticipatie zeer gemakkelijk te kunnen regelen.

Naar de website

SLB

Vierwindenstraat 149, 1013 LA, Amsterdam

SLBdiensten is in 1992 opgericht als intermediair tussen de softwarebranche en het voortgezet en middelbaar (beroeps)onderwijs. Wij zijn, dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod, uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in de onderwijsmarkt voor VO en MBO.

Naar de website

uvtxjkfk

lTsKbCgcX, JyJgPBRSmIdRmyycyeP, zHggLEhZmwiElI

9S5A14 <a href="http://xjwauanyvuii.com/">xjwauanyvuii</a>, [url=http://nvumkvkdprdj.com/]nvumkvkdprdj[/url], [link=http://nifzbkbhomhs.com/]nifzbkbhomhs[/link], http://uyypwnmazcqp.com/