abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

Plan-It-All

Gildstraat 92, 3572 ES, Utrecht

Ouderbetrokkenheid vergroten door het verspreiden van middelen voor betere en slimmere communicatie. Met minder inspanning voor organisaties meer structuur bieden in de communicatie met ouders. Door deze structuur de ouders volledig en gericht informeren EN meer betrekken bij de activiteiten in de klas en op de school, elftal en sportvereniging enz.

Naar de website

Webskoel B.V.

Torenallee 36-28, 5617 BD, Eindhoven

OpenEdu maakt online leren toegankelijk voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Dat doen we sinds 2008 met ons online leerplatform, samengesteld uit verschillende open source e-learning producten. We nemen organisaties de IT uit handen en bieden ons volledig op de cloud gebaseerd productpakket aan volgens het Software as a Service (SaaS) principe. Maak, deel en leer in ons leermanagementsysteem Moodle, door ons verrijkt met een e-portfolio, virtueel klaslokaal en volledige Google Apps integratie. Blijf overal verbonden via de cloud en geniet van onzichtbare IT die gewoon werkt.

Naar de website

SchoolMaster BV

St. Jacobstraat 28, 8911 HV, Leeuwarden

SchoolMaster is de absolute marktleider in educatieve en gebruiksvriendelijke software voor het voortgezet onderwijs en is succesvol actief in het beroeps- en volwassenenonderwijs en het primair onderwijs. SchoolMaster staat voor ‘Meester van de School’. Deze naam geeft aan hoe dicht wij bij de scholen staan. Ons belangrijkste product is het pakket Magister dat in het Latijn schoolmeester betekent. SchoolMaster bestaat sinds oktober 2001. In de afgelopen jaren is onze organisatie uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 500 scholen met hun docenten en leerlingen dagelijks gebruik van maken. SchoolMaster is gevestigd in Leeuwarden en heeft inmiddels meer dan 75 medewerkers.

Naar de website

ROVICT BV

Langebrinkweg 77-5, 3764 AB, Soest

Rovict is een Advies- en Dienstverleningsorganisatie met een hecht team van ruim 40 medewerkers. Zij richt zich op de onderwijsketen in Nederland van Primair Onderwijs tot en met het Hoger Onderwijs, waarbij het accent op het PO ligt. Zij is gespecialiseerd in het ondersteunen van de Informatievoorziening en Bedrijfsvoering van onderwijsorganisaties. Rovict heeft ruim 30 jaar ervaring in het onderwijs en daaraan gerelateerde organisaties.

Naar de website

My Digital Schoolbook

Vermogensweg 9, 3641 SR, Mijdrecht

My Digital Schoolbook is sinds 2001 gevestigd in Mijdrecht en helpt onderwijsinstellingen de digitale leeromgeving te optimaliseren. Eén vast aanspreekpunt voor alle ICT-oplossingen. Of het nu gaat om een netbook of tablet voor de leerling, een interactief scherm voor in het leslokaal, of het beheer van de volledige ICT-omgeving.

Naar de website

I Hate Statistics

Elisabeth Wolffstraat 86HS, 1053TX, Amsterdam

Leer statistiek door het spelen van een spel! Het richt zich op motivatie, interactie en conceptueel begrip van statistiek. Beschikbaar online op laptops, iPads en mobiele telefoons. Dit is hopelijk de laatste keer dat je zei: I Hate Statistics!

Naar de website

Sie-onderwijs

Simonsstate 2, 6716 PG, Ede

SIE Onderwijs helpt stichtingen en scholen bij het realiseren van toekomst bestendig onderwijs. Wij bieden primair onderwijs dat goed aansluit op de maatschappij waarin de kinderen van nu, in de toekomst gaan functioneren. Wij streven naar een natuurlijke samenwerking. Centraal staan kind, ouders en docent.

Naar de website

ParnasSys

Leeuwebrug 23, 7411 TE, Deventer

ParnasSys is een webbased leerlingvolgsysteem en leerlingadministratiesysteem in één. Eenvoudig te gebruiken, overal toegankelijk. Met tal van slimme modules en handige overzichten.

Naar de website

pealifyqd

wtkyAiFp, cvReCnDSHz, SehuLSIuwdyl

svCx8h <a href="http://zfoszsqbjnmi.com/">zfoszsqbjnmi</a>, [url=http://mpsocldqfvmm.com/]mpsocldqfvmm[/url], [link=http://rrgklayqayxx.com/]rrgklayqayxx[/link], http://cfizbzqyrqac.com/

Naar de website

Safe School

Ruisvoorn 1, 4941 SB, RAAMSDONKSVEER

Safe School is een in samenwerking met het primaire onderwijs ontwikkelde praktische en veilige omgeving voor het uitwisselen van informatie tussen school, leerkrachten en ouders/verzorgers. Safe School werkt eenvoudig, is overal toegankelijk en bespaart tijd en kosten. Een goede communicatie tussen ouders/verzorgers en school zorgt voor wederzijds begrip en betrokkenheid..... Safe School is een afgeschermde, omgeving (ouderportal) voor het uitwisselen van informatie tussen ouders/verzorgers, school, leerkrachten, MR-leden, etc.. Uitgangspunt is dat persoonlijke gegevens van de kinderen, ouders/verzorgers, docenten en school achter een login horen. Verantwoordelijkheid gegevens bij de ouders/verzorgers..... Elke gebruiker in Safe School beheert zijn eigen contactgegevens. Ouders/verzorgers bepalen per kind welke gegevens wel/niet te zien zijn voor andere ouders/verzorgers uit de dezelfde groep in het ouderportaal. Daarmee ligt de verantwoordelijkheid voor het ontvangen van informatie ook bij de gebruiker. Vorm en schoolgevoel..... Safe School ziet er prettig en speels uit. Door het logo, contactgegevens van de school en eventueel een eigen achtergrond is het heel herkenbaar voor de gebruiker. Ook de e-mails hebben als afzender de naam van school. Twee ouders/verzorgers en andere bijzondere gevallen..... Safe School biedt oplossingen voor gescheiden ouders, het wonen op andere adressen als de ouders etc. Daarom is Safe School heel geschikt voor het speciaal onderwijs. Koppeling/aansluiting op leerlingvolgsysteem..... Wijzigingen in de gegevens van gebruikers worden altijd automatisch per mail verzonden aan de administratie van school. Daarnaast beschikken de meeste leerlingvolgsystemen over een webservice voor het uitwisselen van informatie. Safe School neemt in overleg contact op met uw leverancier voor het uitwisselen van informatie. Wijzigingen worden dan direct of middels een validatie dashboard bijgewerkt: ESIS, Dotcomschool, DataCare, Parnassys, etc.

Naar de website

Schoudercom.nl

Rapenburg 1, 2311 GD, Leiden

SchouderCom.nl is een besloten online ouderportaal die grote voordelen biedt voor de schoolcommunity. Op de eerste plaats staat alle school-ouder communicatie overzichtelijk bij elkaar. Informatie raakt niet meer zoek en wordt veel sneller weer gevonden, dit geldt zowel voor het team als voor de ouders. Daarnaast is het een krachtig instrument voor de school om de ouderbetrokkenheid te stimuleren en de ouderparticipatie zeer gemakkelijk te kunnen regelen.

Naar de website

uvtxjkfk

lTsKbCgcX, JyJgPBRSmIdRmyycyeP, zHggLEhZmwiElI

9S5A14 <a href="http://xjwauanyvuii.com/">xjwauanyvuii</a>, [url=http://nvumkvkdprdj.com/]nvumkvkdprdj[/url], [link=http://nifzbkbhomhs.com/]nifzbkbhomhs[/link], http://uyypwnmazcqp.com/