abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

Actacom Nederland BV

Maarssenbroeksedijk 51, 3542 DM, Utrecht

Visie van Actacom op ICT in het basisonderwijs Stabiel, flexibel en dynamisch De verdere ontwikkeling van het gebruik van ICT in het basisonderwijs vraagt om een stabiel netwerk. De inrichting daarvan dient aan te sluiten bij de werkwijze van de individuele scholen. Tevens dienen de functionaliteiten van het netwerk mee te groeien met de recente wensen in het basisonderwijs. De ICT-specialist voor het voortgezet onderwijs Actacom is sinds 1989 actief en succesvol als all-round ICT-partner voor het voortgezet onderwijs. Onze huidige dienstverlening is gebaseerd op een duidelijke visie op ICT ten behoeve van het voortgezet onderwijs. Het enorm toegenomen gebruik van ICT in het voortgezet onderwijs vereist een stabiel netwerk waarbij de inrichting goed aansluit bij de (specifieke) werkwijze, wensen en eisen van de individuele scholen. De ICT-specialist voor het MKB Uw ICT-omgeving wordt steeds complexer. Dus zoekt u een oplossing die het beheer vereenvoudigt. Die binnen uw budget blijft en die kan meegroeien met uw bedrijf. Kortom: een oplossing die past, nu en in de toekomst. Dit is precies wat Actacom voor u kan betekenen. Door de kennis die Actacom in de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd kunnen wij uw vraagstuk begrijpen en vertalen naar oplossingen.

Naar de website

Active Group

Chemieweg 101, 3845 LC, Uithoorn

Active Group is sinds 1997 de maatwerkadviseur voor het inrichten & managen van netwerken en communicatie-infrastructuur, lokalen, ontvangsthallen en (vergader)ruimtes en voor de levering & ondersteuning van interactieve presentatiemiddelen in uw digitale leer-, werk- of presentatie-omgeving (BYOD)! Bij Active Group vinden we dat ieder traject maatwerk is waarbij de opdrachtgever nauw moet worden betrokken om maximaal mee te kunnen denken. We richten ICT- en AV-omgevingen in met de benodigde middelen en onderhouden deze vervolgens ook, zodat opdrachtgevers altijd kunnen vertrouwen op de service van Active Group.

Naar de website

Andoburg

Voorstraat 31, 3931 HB, Woudenberg

AndoBurg is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van ICT. Het bedrijf is begonnen met het beveiligen van netwerken. De laatste jaren is de onderwijstak van AndoBurg steeds meer uitgebreid. Op dit moment verzorgt AndoBurg het systeembeheer voor meer dan 60 scholen in basis- en voortgezet onderwijs en we groeien nog steeds. Daarnaast zijn wij actief voor het MKB en de (semi) overheid. De laatste ontwikkelingen, vragen en wensen in het onderwijs, MKB en voor de (semi) overheid worden en zijn op de voet gevolgd.

Naar de website

Skool Automatisering

Hooge Zijde 30, 5626 DC, Eindhoven

Skool Automatisering is de leidende partij voor ICT-beheer in het basisonderwijs. SkoolControl, het concept voor zorgeloos leren met ICT op school, is ontstaan uit twintig jaar onderwijservaring. Meer dan 300.000 gebruikers ervaren dagelijks dat leren met ICT leuk, gemakkelijk en op ieders niveau is. Skool innoveert zodat scholen hun onderwijs kunnen verbeteren. Wij zorgen dat de ICT'er niet met techniek maar met didactische kwaliteit bezig is. SkoolControl levert ieder gewenst programma aan de juiste leerling, met maar enkele muisklikken van de leerkracht. De SkoolMate is de enige laptop speciaal voor kinderen. Skool Zorgeloos Draadloos is de infrastructuur die nieuwe werkvormen mogelijk maakt - laagdrempelig en betaalbaar, schaalbaar, professioneel en volledig beheerd.

Naar de website

Plus Power Group B.V.

Zuidergracht 21-18, 3763 LS, Soest

Uw beamerlamp is onze specialisatie! VervangJeLamp.nl staat voor eenvoud, gemak en betrouwbaarheid. Wij leveren al jaren wereldwijd beamerlampen en begrijpen maar al te goed dat wanneer een beamerlamp kapot gaat het enorm belangrijk is dat deze zo snel mogelijk vervangen wordt. Wij leveren zowel originele beamerlampen (in neutrale verpakking) als ook zogenaamde generieke ofwel merkloze beamer lampen . Alle beamerlampen betrekken wij rechtstreeks van zeer goede en betrouwbare fabrikanten.

Naar de website

Misco Nederland BV

Kalkbranderij 2, 1185 ZX, Amstelveen

Misco Nederland is één van de grootste aanbieders van computer hard- en software, home entertainment, telecom en aanverwante artikelen. Sinds 1985 zijn wij een betrouwbare leverancier voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt. Tot 1 september 2004 opereerden wij onder de naam 06 Software. Klik hier als U meer wilt lezen over de geschiedenis van ons bedrijf.

Naar de website

Yield Projecten BV

Zuidbaan 532, 2841 MD, Moordrecht

Yield houdt zich bezig met het inrichten van schoolgebouwen, bedrijfspanden, zorginstellingen, overheidsgebouwen en meer. Voor ieder gebouw en iedere ruimte creëren en realiseren wij een interieur dat de juiste beleving neerzet. Een interieur dat bovendien een perfect evenwicht biedt tussen sfeer en functie. Samen met u bepalen we welke functionele eisen een ruimte moet hebben en welke sfeer u graag wilt realiseren. Of het nu gaat om kleurgebruik, vloeren, wanden of meubels: in samenwerking met onze professionele partners verzorgen we graag een totaaloplossing voor u.

Naar de website

Nextel BV

Bellstraat 22, 6716 BA , Ede

Nextel is distributeur van telecom- en datanetwerkoplossingen. Een groot aantal ICT-resellers binnen ons landelijk dekkend netwerk heeft zich gespecialiseerd in het onderwijs. Naast de populaire wifi-oplossingen van Aerohive, leveren wij ook wifi-netwerken van LANCOM Systems voor organisaties die de privacy hoog in het vaandel hebben staan. Voor wensen rondom telefonie kunt u ook bij onze ICT-resellers terecht. Onze innovatieve communicatiesystemen van Alcatel-Lucent en NEC laten u makkelijk op een moderne wijze telefoneren, deelnemen aan videoconferenties en afgeschermd chatten. Wilt u advies over de reseller die het beste bij uw instelling past? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Naar de website

Parat & Centenna

Pakketboot 49, 3991 CH, Houten

Centenna is uw deskundige zakelijke partner in de markt voor professionele IT oplossingen. Met ruim 15 jaar ervaring als importeur/distributeur in de Benelux, bedienen wij klanten in de gezondheidszorg, industrie, onderwijs, overheid, veiligheid en audio-visuele omgevingen. In de showroom van ons kantoor in Houten kunnen wij onze producten in elke gewenste opstelling demonstreren aan resellers en zakelijke gebruikers. Ons assortiment omvat kwalitatief hoogwaardige producten.

Naar de website

The Rent Company

Westeind 11c, 5245 NL, Rosmalen

The Rent Company is een onderneming die staat voor resultaatgerichte verhuur van ICT oplossingen op maat. Wij maken huren voor u aantrekkelijk, zowel voor de korte als de lange termijn.

Naar de website

Computerhergebruik

Computerdemontage, Willem Dreespark 312, 2531 SX, Den Haag

Computerhergebruik zorgt voor een milieuvriendelijke afvoer van oud ICT- materiaal. Wij onderzoeken allereerst wat nog geschikt is voor hergebruikt. Indien hergebruik niet mogelijk is hebben wij met gerenommeerde lokale afvalverwerkingsbedrijven afspraken voor recycling. Voor elke opgehaalde oude computer doneren wij een substantieel bedrag aan een goed doel. Wij faciliteren voor de Gemeente Den Haag een werknemers- vaardighedentraject. Het te demonteren ICT materiaal komt onder andere bij scholen en bedrijven vandaan. Bij scholen is er wel budget voor nieuw maar het verwijderen van oud ICT materiaal blijkt vaak een probleem en een kostenpost te zijn. Een afspraak met een bedrijf dat zorg kan dragen voor een snelle afvoer en verwerking volgens de maatstaven van de ladder van Lansing zou een betere oplossing zijn. Wij willen leerlingen op scholen na het ophalen van oud ICT-materiaal milieubewuster maken door eventueel een uitleg te geven waarom en wat wij met het oude materiaal doen. Zelfs het meehelpen van leerlingen om het oude materiaal in de auto te dragen geeft bij hen al een stukje enthousiasme en bewustwording. Computerhergebruik zorgt voor gratis afvoer en datavernietiging met verklaring van vernietiging. Computerhergebruik biedt de dienstverlening waar u zelf gebruik van kunt maken of als extra stukje service kunt aanbieden aan uw klanten.

Naar de website

Zie Displays

Van der Burchtstraat 28, 2132 RN, Hoofddorp

Wij zijn onafhankelijk leverancier van LED lichtkranten, LED videowalls, volgnummersystemen en LCD schermen. Daarnaast zijn wij een softwarebedrijf dat voor deze toepassingen applicatie- en interface-oplossingen ontwikkelt. Wij beschikken op dit gebied over ruime ervaring en middels onze producten en diensten kunt u dan ook op talloze manieren uw boodschap overbrengen.

Naar de website

iUsed Educatie

Ravenswade 150G, 3439 LD, Nieuwegein

Speciaal voor het onderwijs heeft iUsed Stores, een van de grootste resellers van desktops, notebooks en tablets, de websites Educatiemac.nl en Educatiepc.nl in het leven geroepen. Onderwijsinstellingen kunnen hier terecht voor gebruikte Windows- en Mac-apparatuur.