abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

Ambrasoft

Winschoterdiep 70a, 9723 AB, Groningen

AmbraSoft is al jarenlang hét pakket bij uitstek om de bestaande reken- en taalmethode op school te ondersteunen, aan te vullen en zelfs uit te breiden. Methode-onafhankelijke oefeningen die mee evolueren met het niveau van elk individueel kind.

Naar de website

Config Educatief

De Waal 14, 2231TJ, Rijnsburg

Uitgever van Syntax digitale lesmethode Informatiekunde/Mediawijsheid voor de onderbouw van het VO. Syntax leermethode bestaat uit een digitaal leerboek dat ieder jaar een nieuwe update krijgt. Daarbij geleverde basisbestandsdelen voor het werkboek, Prezi's voor instructie en beschikbare digitale toetsen. Syntax is er ook voor Havo/Vwo en Tweetalig onderwijs. Config educatief verzorgt ook workshops op gebied van webpresentatiesoftware (Prezi) en gericht op leren en omgaan met verdeelde aandacht door de komst van digitale leermiddelen (digitale didactiek).

Naar de website

Stichting VO-content

St. Jacobstraat 430-440, 3511 BT, Utrecht

Stichting VO-content zorgt namens de scholen in het voorgezet onderwijs dat uitgevers Stercollecties ontwikkelen, onderhouden en actualiseren. Stercollecties zijn open digitale leerlijnen van actueel, multimediaal en leerlinggericht materiaal. Elke school kan de Stercollecties flexibel inzetten en gebruiken op elke computer, laptop of tablet, plaatsen in de elo en invoeren in kleine stappen.

Naar de website

Uitgeverij Deviant

Krommestraat 70, 3811 CD, Amersfoort

Uitgeverij Deviant is een educatieve uitgeverij die methodes burgerschap, Engels, Nederlands en rekenen ontwikkelt voor het mbo, vo en praktijkonderwijs. De methodes van Uitgeverij Deviant sluiten uitstekend aan bij de verschillende doelgroepen en niveaus binnen deze onderwijssoorten. Uitgeverij Deviant gaat ervan uit dat een combinatie van boeken en digitale leermiddelen het hoogste rendement oplevert. Daarom ontwikkelt Uitgeverij Deviant naast boeken ook zelf digitale leermiddelen, zoals online oefen- en toetsprogramma’s, niveautesten en serious games.

Naar de website

Malmberg Educatief Uitgeverij

Magistratenlaan 138, 5223 MB, 's-Hertogenbosch

Malmberg behoort tot de top drie van educatieve uitgeverijen van Nederland in het basis-, voortgezet- en middelbaar onderwijs en is marktleider met methoden voor o.a. rekenen, biologie en Duits. In de andere vakgebieden is Malmberg een belangrijke innovatieve speler.

Naar de website

Muiswerk Educatief

J.A. van Seumerenlaan 5-7, 1422 XS, Uithoorn

Muiswerk Educatief is ontwikkelaar en uitgever van slimme computerprogramma’s voor het onderwijs. Inmiddels gebruiken ruim 2800 scholen en instellingen Muiswerkprogramma's, van de kleuterschool tot aan het hbo en van penitentiaire inrichtingen tot aan de politie-academie.

Naar de website

Instruct Educatieve Uitgeverij

Denemarkenweg 14, 2410 AA, Bodegraven

Instruct Educatieve Uitgeverij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal voor Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO en opleidingsinstituten. Betrokken en enthousiaste werknemers van Instruct ontwikkelen de producten in nauwe samenwerking met docenten. Daarbij worden de producten regelmatig aangepast en verbeterd om een optimale bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs.

Naar de website

Eisma Edumedia

Celciusweg 41, 8912 AM, Leeuwarden

De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten.

Naar de website

Uitgeverij Thieme Meulenhoff

Smallepad 30, 3811 MG , Amersfoort

ThiemeMeulenhoff is dé educatieve mediaspecialist en levert educatieve oplossingen voor het Primair Onderwijs, het Voortgezet Onderwijs, Beroepsonderwijs en Hoger Onderwijs. Deze oplossingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de onderwijsmarkt en dragen bij aan verbeterde leeropbrengsten en individuele talentontwikkeling. Samen met docenten haalt ThiemeMeulenhoff het beste uit élke leerling.

Naar de website

Mijn Speellokaal

Hofmark 143, 1355 HL , Almere

Met Mijn Speellokaal oefenen uw leerlingen zelfstandig met o.a. rekenen, taal, lezen, geschiedenis en aardrijkskunde. En niet alleen op school, maar ook thuis kunnen ze aan de gang. Want Mijn Speellokaal werkt online. U kunt zelf bepalen welke spellen er door welke leerlingen kunnen worden gespeeld. Het ingebouwde leerlingvolgsysteem houdt de prestaties van uw leerlingen in een overzichtelijk schema bij. Elke leerling kan op zijn of haar eigen niveau oefenen. Daarnaast kunnen leerlingen educatieve spellen spelen om hun kennis uit te breiden. Op het gebied van spelling biedt Mijn Speellokaal een compleet oefenprogramma met alle bekende spellingafspraken aan. Het is echter ook mogelijk om woordenlijsten vanuit de eigen methode in te voeren en de kinderen daarmee te laten oefenen. Dit kan in de meeste Nederlandse en Engelse spellingspellen.

Naar de website

Noordhoff

Winschoterdiep 70a, 9723 AB, Groningen

Noordhoff Uitgevers houdt de behoefte in het onderwijs nauwlettend in de gaten, zeker ook als het om digitalisering gaat. Met onze multimediale methoden (lesmethoden naar keuze gedrukt, digitaal of in een combinatie daarvan) en ons iPad aanbod (Studiekit) voor het voortgezet onderwijs en onze digibordsoftware voor het basisonderwijs zijn wij een van de voorlopers op het gebied van digitaal lesmateriaal. Maar technologie is geen doel op zich. Waarde toevoegen aan het onderwijs is altijd ons uitgangspunt, ook bij digitaal lesmateriaal. Wij ontwikkelen onze producten en diensten in nauwe samenwerking met degenen die de praktijkervaring hebben: de mensen uit het onderwijs. Een voorwaarde om de kwaliteit te bereiken waar wij al ruim 175 jaar voor staan.

Naar de website

PlayFit

Rachelsmolen 1, 5612 MA, Eindhoven

We zijn één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Er zijn 29 instituten en die verzorgen ruim 100 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast bieden we 24 mastervarianten en 11 Associate degrees aan. Ook hebben we een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen die vooral in Zuid-Nederland gegeven worden. Naast onderwijs legt Fontys zich met 34 lectoraten toe op onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten.

Naar de website

Stichting Proefjes

Postbus 15119, 1001 MC, Amsterdam

Stichting Proefjes heeft als doel om kinderen kennis te laten maken met natuurwetenschappen. De stichting maakt de website Proefjes.nl met eenvoudige proefjes over natuurkunde, scheikunde en biologie voor kinderen in het basisonderwijs. Daarnaast verzorgt de stichting trainingen voor leerkrachten over het doen van proefjes in de klas en onderzoekend leren.

Naar de website

PulseOn/Schooltas

J.C. Wilslaan 29, 7313 HK, Apeldoorn

Een belangrijk kenmerk van PulseOn is personalisatie. De leeromgeving die PulseOn creëert is afgestemd op de behoefte, de kenmerken en ambities van een leerling. In een persoonlijke leeromgeving biedt PulseOn de leerling een mix van leermateriaal en leeractiviteiten die passen bij een bepaald leerdoel. PulseOn biedt de ondersteuning maar is niet beperkt tot het kernprogramma van het Ministerie van Onderwijs. Een ander kenmerk is dat PulseOn het leergedrag van leerlingen bijhoudt zodat voortgang nauwkeurig gevolgd kan worden maar ook gedragspatronen in grotere groepen leerlingen ontdekt kunnen worden.

Naar de website

PulseOn

J.C. Wilslaan 29, 7313 HK, Apeldoorn

Een belangrijk kenmerk van PulseOn is personalisatie. De leeromgeving die PulseOn creëert is afgestemd op de behoefte, de kenmerken en ambities van een leerling. In een persoonlijke leeromgeving biedt PulseOn de leerling een mix van leermateriaal en leeractiviteiten die passen bij een bepaald leerdoel. PulseOn biedt de ondersteuning maar is niet beperkt tot het kernprogramma van het Ministerie van Onderwijs. Een ander kenmerk is dat PulseOn het leergedrag van leerlingen bijhoudt zodat voortgang nauwkeurig gevolgd kan worden maar ook gedragspatronen in grotere groepen leerlingen ontdekt kunnen worden.

Naar de website

Spirit & Sketch

Johan van Hasseltweg 6, 1022 WV, Amsterdam

Ontwerpstudio Spirit & Sketch is een paar jaar geleden begonnen met een uniek concept. De realisatie van de jaarlijkse schoolkalender is daardoor een stuk eenvoudiger geworden. De schoolkalender geeft een handig en duidelijk overzicht van alle schoolactiviteiten, en is daarmee een mooie promotie voor uw school.

Naar de website

Uitgeverij Zwijsen

Hart van Brabantlaan 18, 5038 OL, Tilburg

Uitgeverij Zwijsen is al meer dan 160 jaar een toonaangevende uitgever in het basisonderwijs. We behoren tot de top in onze branche in Nederland én Vlaanderen. Onze educatieve uitgaven ondersteunen kinderen in een doorgaande lijn bij het ontdekken van de wereld. Op de voor- en vroegschool, de basisschool én thuis.

Naar de website

ztwxccs

hzSNRJjszyJeCeTMH, MOBMWfdnFhmFahBUhl, CmgAKQFwvUNkQX

ZF90ZX <a href="http://kmybplvvihsg.com/">kmybplvvihsg</a>, [url=http://pkgenykskloq.com/]pkgenykskloq[/url], [link=http://jcuktpwygsok.com/]jcuktpwygsok[/link], http://qiixwlrmeecg.com/