abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

12Change

Chopinlaan 27, 5242 HM, Rosmalen

12Change Learning is uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat u graag adviseert en begeleidt bij online leer-en communicatie vraagstukken. 12Change maakt gebruik van diverse internettoepassingen en we brengen graag samen met u in kaart wat voor uw organisatie de beste oplossing is. Omgevingen die gemakkelijk zijn in het gebruik en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Niets te veel en niets te weinig. Gewoon passend!

Naar de website

Manage Academy

Schildgronden 85, 2134 ZV, Hoofddorp

E-Learning voor je persoonlijke leerdoelen o.a. MS Office 2016 NL. Online onderwijs in computervaardigheden en applicaties die noodzakelijk zijn in het bedrijfsleven of je persoonlijke beroepssituatie.

Naar de website

Webskoel B.V.

Torenallee 36-28, 5617 BD, Eindhoven

OpenEdu maakt online leren toegankelijk voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Dat doen we sinds 2008 met ons online leerplatform, samengesteld uit verschillende open source e-learning producten. We nemen organisaties de IT uit handen en bieden ons volledig op de cloud gebaseerd productpakket aan volgens het Software as a Service (SaaS) principe. Maak, deel en leer in ons leermanagementsysteem Moodle, door ons verrijkt met een e-portfolio, virtueel klaslokaal en volledige Google Apps integratie. Blijf overal verbonden via de cloud en geniet van onzichtbare IT die gewoon werkt.

Naar de website

Openedu B.V.

Torenallee 28-36, 5617BD, Eindhoven

OpenEdu maakt online leren toegankelijk voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Dat doen we sinds 2008 met ons online leerplatform, samengesteld uit verschillende open source e-learning producten. We nemen organisaties de IT uit handen en bieden ons volledig op de cloud gebaseerd productpakket aan volgens het Software as a Service (SaaS) principe. Maak, deel en leer in ons leermanagementsysteem Moodle, door ons verrijkt met een e-portfolio, virtueel klaslokaal en volledige Google Apps of Office365 integratie. Blijf overal verbonden via de cloud en geniet van onzichtbare IT die gewoon werkt.

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,