abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

Digizoo/The ACTIVboard people

Hambakenwetering 9, 5231 DD, 's-Hertogenbosch

The ACTIVboard people zijn gespecialiseerd in digitale klaslokaalsystemen en kennen het onderwijs door en door. Wij geloven in de kracht van het interactieve klaslokaal, dat leerlingen stimuleert om op een leuke manier het beste uit zichzelf te halen. En volgens ons is het ACTIVboard daarvoor simpelweg het beste instrument! De fabrikant van ACTIVboard, het Engelse Promethean, is wereldleider in interactieve technologie voor de educatieve markt. Zij distribueert haar producten in meer dan 70 landen. The ACTIVboard people zijn de officiële importeur voor de Benelux en marktleider in Nederland. We werken met een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk, dat het gehele land bestrijkt. Bekijk zelf wat The ACTIVboard people voor jouw school kunnen betekenen!

Naar de website

Webskoel B.V.

Torenallee 36-28, 5617 BD, Eindhoven

OpenEdu maakt online leren toegankelijk voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Dat doen we sinds 2008 met ons online leerplatform, samengesteld uit verschillende open source e-learning producten. We nemen organisaties de IT uit handen en bieden ons volledig op de cloud gebaseerd productpakket aan volgens het Software as a Service (SaaS) principe. Maak, deel en leer in ons leermanagementsysteem Moodle, door ons verrijkt met een e-portfolio, virtueel klaslokaal en volledige Google Apps integratie. Blijf overal verbonden via de cloud en geniet van onzichtbare IT die gewoon werkt.

Naar de website

Bereslim

Ubbo Emmiussingel 110, 9711 BK , Groningen

Bereslim is dé aanbieder van pedagogisch verantwoorde computerspellen voor jonge kinderen. Bereslim er voor kinderen van 3 tot 7 jaar én hun ouders en opvoeders. Kinderen kunnen leuke en leerzame spelletjes doen en prachtige prentenboeken bekijken. De producten van Bereslim kunnen zowel thuis gebruikt worden als door scholen, peuterspeelzalen en bibliotheken.

Naar de website

CSS Breda

stadionstraat 20, 4815 NG, Breda

CSS Breda is een Leertechnologie & Trainingsbureau. Wij helpen bedrijven en organisaties leertechnologie op een innovatieve wijze in te zetten om leren & werken aansprekender en effectiever te maken. CSS Breda is er voor wie wil dat leertrajecten & ICT renderen, waar didactische groei mogelijk is zonder afbreuk van de kwaliteit van het leertraject. We realiseren dit door: • Een aansprekende opvatting over Werkplekleren met leertechnologie • De beschikbaarheid van het Social Learning Platform; de verzameling van al onze leertechnologie • De User Academy • Professionele trainers en adviseurs

Naar de website

EduHint BV

Abe Lenstra Boulevard 50-10, 8448 SB, Heerenveen

EduHint is een in Heerenveen gevestigd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en aanbieden van intelligente digitale leermiddelen. Een team van ontwikkelaars-, programmeurs en didactici uit de onderwijspraktijk maken gebruik van de nieuwste inzichten en oplossingen die er momenteel voor handen zijn. SmartRekenen is het digitale leerprogramma dat wij op de markt brengen. Dit programma is uitermate geschikt voor een adaptieve onderwijsaanpak in het kader van de ‘Wet referentieniveaus Nederlandse Taal en Rekenen’. Met veel enthousiasme zullen wij de scholen in het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs met dit unieke product kennis laten maken. U zult ons regelmatig vinden op beurzen over onderwijs en ICT zoals de NOT of IPON. EduHint is een jonge onderneming maar de activiteiten en de medewerkers zijn zeker geen onbekenden in de educatieve wereld. Onder de naam SuperConnie heeft de organisatie jarenlang educatieve software en applicaties ontwikkeld en geproduceerd voor aanbieders van digitale leermiddelen en voor toetsingsinstituten.

Naar de website

Config Educatief

De Waal 14, 2231TJ, Rijnsburg

Uitgever van Syntax digitale lesmethode Informatiekunde/Mediawijsheid voor de onderbouw van het VO. Syntax leermethode bestaat uit een digitaal leerboek dat ieder jaar een nieuwe update krijgt. Daarbij geleverde basisbestandsdelen voor het werkboek, Prezi's voor instructie en beschikbare digitale toetsen. Syntax is er ook voor Havo/Vwo en Tweetalig onderwijs. Config educatief verzorgt ook workshops op gebied van webpresentatiesoftware (Prezi) en gericht op leren en omgaan met verdeelde aandacht door de komst van digitale leermiddelen (digitale didactiek).

Naar de website

Stichting VO-content

St. Jacobstraat 430-440, 3511 BT, Utrecht

Stichting VO-content zorgt namens de scholen in het voorgezet onderwijs dat uitgevers Stercollecties ontwikkelen, onderhouden en actualiseren. Stercollecties zijn open digitale leerlijnen van actueel, multimediaal en leerlinggericht materiaal. Elke school kan de Stercollecties flexibel inzetten en gebruiken op elke computer, laptop of tablet, plaatsen in de elo en invoeren in kleine stappen.

Naar de website

Lezen, Leren, Delen

Weerdskampweg 13-15 , 5222 BA, 's-Hertogenbosch

LezenLerenDelen volgt de vaardigheden die nodig zijn voor het goed kunnen functioneren in de 21ste eeuw. Bijzondere aandacht gaat uit naar het ontstaan van een geheel nieuwe set aan competenties met betrekkking tot digitale geletterdheid.

Naar de website

ECDL Nederland

Nieuwegracht 19, 3512 LC, Utrecht

ECDL Nederland levert een breed scala aan competentiegerichte toetsen, examens en certificaten in digitale vaardigheden aan het onderwijs en bedrijfsleven waaronder de internationaal erkende ECDL ® (European Computer Driving Licence) modules. De inhoud van de ECDL examens worden ontwikkeld door de ECDL Foundation, een not-for-profit organisatie met maatschappelijke zetel in Dublin. De Foundation waarborgt de internationale standaarden en de continue ontwikkeling en vernieuwing van de modules. De ECDL examens zijn in Nederland door de onderwijsinspectie beoordeeld en zijn een toegestaan examenproduct. ECDL opereert wereldwijd en is met ruim 13 miljoen kandidaten in 148 landen de wereldstandaard voor computervaardigheid. ECDL Nederland is verantwoordelijk voor de dienstverlening en ondersteuning aan de circa 200 examenlocaties in het Koninkrijk der Nederlanden en Suriname. De missie van ECDL Nederland is: door bekwaam gebruik van ICT individuen, organisaties en samenleving verder te brengen.

Naar de website

Instruct Educatieve Uitgeverij

Denemarkenweg 14, 2410 AA, Bodegraven

Instruct Educatieve Uitgeverij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal voor Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO en opleidingsinstituten. Betrokken en enthousiaste werknemers van Instruct ontwikkelen de producten in nauwe samenwerking met docenten. Daarbij worden de producten regelmatig aangepast en verbeterd om een optimale bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs.

Naar de website

I Hate Statistics

Elisabeth Wolffstraat 86HS, 1053TX, Amsterdam

Leer statistiek door het spelen van een spel! Het richt zich op motivatie, interactie en conceptueel begrip van statistiek. Beschikbaar online op laptops, iPads en mobiele telefoons. Dit is hopelijk de laatste keer dat je zei: I Hate Statistics!

Naar de website

Royal Jongbloed

Marktweg 73A, 8444 AB, Heerenveen

one2count is een serious game voor het MBO. Met deze game is het leuk om rekenvaardigheden bij te spijkeren of op peil te houden. Spelen en rekenen lopen op een uitdagende manier door elkaar. Spelen met cijfers, dus!

Naar de website

Klankie

Boeierstraat 3, 1335 SP, Almere

Klankie is een uniek gepatenteerd leermiddel voor het taalonderwijs. Op school leren kinderen lezen en schrijven met klanken. Het woord SCHAAP bestaat bijvoorbeeld uit de losse klanken SCH-AA-P. Klanken vormen de kern bij het leren van taal. Daarom staan klanken centraal bij Klankie. Klankie bestaat uit een softwareprogramma en een speciaal computertoetsenbord. Alle klanken staan op een aparte toets op het Klankie toetsenbord en worden direct fonetisch uitgesproken. Met de klanken kunnen kinderen woorden maken. Klankie herkent de ingetypte woorden, spreekt ze uit en ondersteunt ze met prachtige foto’s. Door deze unieke combinatie leren kinderen spelenderwijs de Nederlandse taal.

Naar de website

Social Media Wijs

Donauweg 10, 1043 AJ, Amsterdam

Social Media Wijs geeft trainingen op het gebied van sociale media voor kinderen, jongeren en hun leerkrachten en ouders.

Naar de website

Uitgeverij Thieme Meulenhoff

Smallepad 30, 3811 MG , Amersfoort

ThiemeMeulenhoff is dé educatieve mediaspecialist en levert educatieve oplossingen voor het Primair Onderwijs, het Voortgezet Onderwijs, Beroepsonderwijs en Hoger Onderwijs. Deze oplossingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de onderwijsmarkt en dragen bij aan verbeterde leeropbrengsten en individuele talentontwikkeling. Samen met docenten haalt ThiemeMeulenhoff het beste uit élke leerling.

Naar de website

Mijn Speellokaal

Hofmark 143, 1355 HL , Almere

Met Mijn Speellokaal oefenen uw leerlingen zelfstandig met o.a. rekenen, taal, lezen, geschiedenis en aardrijkskunde. En niet alleen op school, maar ook thuis kunnen ze aan de gang. Want Mijn Speellokaal werkt online. U kunt zelf bepalen welke spellen er door welke leerlingen kunnen worden gespeeld. Het ingebouwde leerlingvolgsysteem houdt de prestaties van uw leerlingen in een overzichtelijk schema bij. Elke leerling kan op zijn of haar eigen niveau oefenen. Daarnaast kunnen leerlingen educatieve spellen spelen om hun kennis uit te breiden. Op het gebied van spelling biedt Mijn Speellokaal een compleet oefenprogramma met alle bekende spellingafspraken aan. Het is echter ook mogelijk om woordenlijsten vanuit de eigen methode in te voeren en de kinderen daarmee te laten oefenen. Dit kan in de meeste Nederlandse en Engelse spellingspellen.

Naar de website

Onderwijsgadgets

Franklin D Rooseveltlaan 42, 5625 PB, Eindhoven

Keuzes maken uit alle, vaak moeilijke, informatie op het web is tijdrovend en ingewikkeld. Veelal zijn het keuzes in het belang van uw kind, uw bestedingen of gebruiksvriendelijkheid. Deze webshop is bedoeld om het school en ouders makkelijk te maken. De producten zijn vernieuwend, van goede kwaliteit en betaalbaar. School en thuis liggen in elkaars verlengde. Producten thuis worden steeds meer gemeengoed op school. En ouders willen producten ook graag thuis hebben, waar hun kinderen op school bekend mee zijn.

Naar de website

pealifyqd

wtkyAiFp, cvReCnDSHz, SehuLSIuwdyl

svCx8h <a href="http://zfoszsqbjnmi.com/">zfoszsqbjnmi</a>, [url=http://mpsocldqfvmm.com/]mpsocldqfvmm[/url], [link=http://rrgklayqayxx.com/]rrgklayqayxx[/link], http://cfizbzqyrqac.com/

Naar de website

PlayFit

Rachelsmolen 1, 5612 MA, Eindhoven

We zijn één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Er zijn 29 instituten en die verzorgen ruim 100 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast bieden we 24 mastervarianten en 11 Associate degrees aan. Ook hebben we een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen die vooral in Zuid-Nederland gegeven worden. Naast onderwijs legt Fontys zich met 34 lectoraten toe op onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten.