abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

Lantech BV

Neonweg 20, 3812 RH, Amersfoort

Lantech is een bijzonder bedrijf. Bijzonder omdat we niet alleen succesvol zijn in projecten, maar ook in onze diensten. En dat in heel West Europa. We nemen zorg uit handen van onze klanten en geven ze er continuïteit en veiligheid voor terug. Zij vinden dat vanzelfsprekend in een wereld waar het IT-netwerk, email en het world wide web bedrijfskritische toepassingen zijn geworden. Al ruim een kwart eeuw spelen we actief in op de ontwikkelingen in de ICT en de mogelijkheden die dit biedt voor onze klanten.

Naar de website

DRF-IT bv

Simon Stevinweg 27, 6827BS, Arnhem

DRF-IT is een jonge organisatie, opgezet door Henri de Ruiter en Erwin Frazer. We hebben allebei jarenlang als IT-specialist gewerkt bij een grote, educatieve organisatie, waar we verantwoordelijk waren voor het aanleggen en onderhouden van de computernetwerken en de daarop aangesloten camerasystemen. Maar liefst 16.000 gebruikers maakten dagelijks gebruik van die netwerken. Wij weten als geen ander hoe complex dit type omgevingen kan zijn, waar de wensen liggen en welke mogelijkheden er zijn. Daarom is DRF-IT zo goed in het vertalen van uw wensen naar technische oplossingen. DRF-IT kent alle facetten van draadloze en bekabelde netwerken, serveromgevingen en camerabeveiliging. Wij zetten onze ervaring op al die gebieden graag voor u in.

Naar de website

TMDI BV

Industrieweg 12, 3846 BD, Harderwijk

TMDi is een onafhankelijke, gespecialiseerde ICT dienstverlener. Sinds de oprichting in 1999 biedt het bedrijf high end ICT services rond onder andere Novell en Microsoft. De gecertificeerde medewerkers van TMDi zijn gespecialiseerd in migraties, beheer, security en trainingen. TMDi heeft de ambitie, continu voorop te blijven lopen op het gebied van technologische innovatie.

Naar de website

Simac Onderwijs BV

Amperestraat 36, 6716 BN, Ede

Simac Techniek NV, opgericht in 1971 en sinds 1986 genoteerd aan de beurs in Amsterdam, is een technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac levert en onderhoudt bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen.

Naar de website

OGD ict-diensten

Motorenweg 23, 2623 CR, Delft

OGD is een ict-dienstverlener met vijf vestigingen en ruim 700 ambitieuze en hoogopgeleide medewerkers. Wij zijn experts op het gebied van ict-infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling en helpen onze klanten door middel van detachering, uitbesteding, projecten en advies. Dat doen we tegen gunstige tarieven op een persoonlijke en informele manier.

Naar de website

Kensington

Peppelkade 64, 3992 AK, Houten

Kensington is de uitvinder en wereldleider op het gebied van beveiligingssloten voor laptops, een erkend leider van Trackball-innovatie en we bieden het ruimste assortiment eersteklas-productiviteitsoplossingen voor iPad, Tablet, iPhone en Smartphone. Het vertrouwen dat in ons merk wordt gesteld is dankzij onze uitstekende laptopbeveiliging zo groot, dat onze naam synoniem is geworden aan computerkabelsloten en het ingebouwde Kensington Security Slot

Naar de website

lpieaoeo

lQTaNGStfwJElTiFA, 7025, New York

vksaUE <a href="http://aqvoyznsspfy.com/">aqvoyznsspfy</a>, [url=http://euqcurbsyjrx.com/]euqcurbsyjrx[/url], [link=http://dofeloriowyv.com/]dofeloriowyv[/link], http://nxthecbhfefa.com/

Naar de website

Toshiba TEC Netherlands

Duwboot 31, 3991 CD, Houten

Toshiba TEC Netherlands richt zich op optimaal documentbeheer voor zakelijke klanten. We leveren en onderhouden innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen, auto-ID-systemen en bijbehorende software. Dit aanbod vullen we aan met klantgerichte adviesdiensten en met onze oplossing voor totale ontzorging: Toshiba Managed Document Services.

Naar de website

Safe School

Ruisvoorn 1, 4941 SB, RAAMSDONKSVEER

Safe School is een in samenwerking met het primaire onderwijs ontwikkelde praktische en veilige omgeving voor het uitwisselen van informatie tussen school, leerkrachten en ouders/verzorgers. Safe School werkt eenvoudig, is overal toegankelijk en bespaart tijd en kosten. Een goede communicatie tussen ouders/verzorgers en school zorgt voor wederzijds begrip en betrokkenheid..... Safe School is een afgeschermde, omgeving (ouderportal) voor het uitwisselen van informatie tussen ouders/verzorgers, school, leerkrachten, MR-leden, etc.. Uitgangspunt is dat persoonlijke gegevens van de kinderen, ouders/verzorgers, docenten en school achter een login horen. Verantwoordelijkheid gegevens bij de ouders/verzorgers..... Elke gebruiker in Safe School beheert zijn eigen contactgegevens. Ouders/verzorgers bepalen per kind welke gegevens wel/niet te zien zijn voor andere ouders/verzorgers uit de dezelfde groep in het ouderportaal. Daarmee ligt de verantwoordelijkheid voor het ontvangen van informatie ook bij de gebruiker. Vorm en schoolgevoel..... Safe School ziet er prettig en speels uit. Door het logo, contactgegevens van de school en eventueel een eigen achtergrond is het heel herkenbaar voor de gebruiker. Ook de e-mails hebben als afzender de naam van school. Twee ouders/verzorgers en andere bijzondere gevallen..... Safe School biedt oplossingen voor gescheiden ouders, het wonen op andere adressen als de ouders etc. Daarom is Safe School heel geschikt voor het speciaal onderwijs. Koppeling/aansluiting op leerlingvolgsysteem..... Wijzigingen in de gegevens van gebruikers worden altijd automatisch per mail verzonden aan de administratie van school. Daarnaast beschikken de meeste leerlingvolgsystemen over een webservice voor het uitwisselen van informatie. Safe School neemt in overleg contact op met uw leverancier voor het uitwisselen van informatie. Wijzigingen worden dan direct of middels een validatie dashboard bijgewerkt: ESIS, Dotcomschool, DataCare, Parnassys, etc.

Naar de website

Tools4ever

Amalialaan 126C, 3743 KJ, Baarn

Tools4ever biedt diverse Identity & Access Management oplossingen voor het onderwijs. Met name op het gebied van het beheren van user accounts voor leerlingen en medewerkers, autorisaties en eenvoudig inloggen op educatieve applicaties (wachtwoordbeheer). Tools4ever helpt scholen om efficiënter te werken, rekening houdend met krappe budgetten en strikte regulering. Tools4ever biedt onder andere oplossingen voor deze uitdagingen: - Meerdere bronsystemen: Doordat onze oplossing UMRA een directe koppeling kan maken met ieder willekeurig HR-systeem (zoals AFAS, Raet en Merces) is het mogelijk om medewerkers informatie uit het HR-systeem automatisch te synchroniseren met de Active Directory. Door koppelingen met SIS-systemen (zoals Magister, SOM en Eduarte) kunnen daarnaast ook leerlingen automatisch worden aangemaakt in de Active Directory. De Active Directory is daardoor altijd actueel. Zo heeft u nog maar twee bronnen voor het beheren van user accounts, 1 voor medewerkers en 1 voor de leerlingen. - Veelvoud aan wachtwoorden: Met WebSSO hoeven medewerkers en leerlingen slechts één wachtwoord en gebruikersnaam te onthouden om toegang te krijgen tot al hun educatieve applicaties. Gebruikers loggen één keer in op een webportal hebben hebben zo snel en eenvoudig toegang tot de benodigde informatie. - Meerdere rollen/locaties voor medewerkers: Doordat UMRA informatie uit verschillende informatiebronnen kan combineren, kan het detecteren welke medewerkers op welke locatie werkt om vervolgens de juiste rechten toe te kennen en het juiste e-mailadres te selecteren. Medewerkers beschikken over één primair e-mailadres en per locatie over een alias. Voor meer informatie over onze oplossingen binnen het onderwijs: https://www.tools4ever.nl/sectoren/onderwijs/

Naar de website

Weblimits

Haarlemmerweg 319a, 1051 LG, Amsterdam

WebLimits richt zich volledig op veilig en verantwoord gebruik van internet en e-mail op de werkplek en het veilig stellen van informatie. Kernbegrippen van ons vakgebied "Employee Internet Management" zijn preventie, overleg en vooral awareness bij de gebruikers.

Naar de website

Winsys

Kromhoutstraat 54a, 1976 BM, IJmuiden

WinSys streeft ernaar om klanten verder te helpen dan waar ze nu staan. Wij doen dit met de allerbeste ICT-hulpmiddelen die vandaag de dag beschikbaar zijn en de beste gecertificeerde specialisten. Vernieuwen waar mogelijk, gedurfd maar doordacht, toepasbaar en breed ondersteund door de gebruikers.

Naar de website

Xafax

Berenkoog 13, 1822 BH, Alkmaar

Xafax is al meer dan 30 jaar een toonaangevende leverancier van cashless betaalsystemen en IT-oplossingen voor het onderwijs, bibliotheken, overheid, de zorg en bedrijven.