abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

Active Group

Chemieweg 101, 3845 LC, Uithoorn

Active Group is sinds 1997 de maatwerkadviseur voor het inrichten & managen van netwerken en communicatie-infrastructuur, lokalen, ontvangsthallen en (vergader)ruimtes en voor de levering & ondersteuning van interactieve presentatiemiddelen in uw digitale leer-, werk- of presentatie-omgeving (BYOD)! Bij Active Group vinden we dat ieder traject maatwerk is waarbij de opdrachtgever nauw moet worden betrokken om maximaal mee te kunnen denken. We richten ICT- en AV-omgevingen in met de benodigde middelen en onderhouden deze vervolgens ook, zodat opdrachtgevers altijd kunnen vertrouwen op de service van Active Group.

Naar de website

Digizoo/The ACTIVboard people

Hambakenwetering 9, 5231 DD, 's-Hertogenbosch

The ACTIVboard people zijn gespecialiseerd in digitale klaslokaalsystemen en kennen het onderwijs door en door. Wij geloven in de kracht van het interactieve klaslokaal, dat leerlingen stimuleert om op een leuke manier het beste uit zichzelf te halen. En volgens ons is het ACTIVboard daarvoor simpelweg het beste instrument! De fabrikant van ACTIVboard, het Engelse Promethean, is wereldleider in interactieve technologie voor de educatieve markt. Zij distribueert haar producten in meer dan 70 landen. The ACTIVboard people zijn de officiële importeur voor de Benelux en marktleider in Nederland. We werken met een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk, dat het gehele land bestrijkt. Bekijk zelf wat The ACTIVboard people voor jouw school kunnen betekenen!

Naar de website

Skool Automatisering

Hooge Zijde 30, 5626 DC, Eindhoven

Skool Automatisering is de leidende partij voor ICT-beheer in het basisonderwijs. SkoolControl, het concept voor zorgeloos leren met ICT op school, is ontstaan uit twintig jaar onderwijservaring. Meer dan 300.000 gebruikers ervaren dagelijks dat leren met ICT leuk, gemakkelijk en op ieders niveau is. Skool innoveert zodat scholen hun onderwijs kunnen verbeteren. Wij zorgen dat de ICT'er niet met techniek maar met didactische kwaliteit bezig is. SkoolControl levert ieder gewenst programma aan de juiste leerling, met maar enkele muisklikken van de leerkracht. De SkoolMate is de enige laptop speciaal voor kinderen. Skool Zorgeloos Draadloos is de infrastructuur die nieuwe werkvormen mogelijk maakt - laagdrempelig en betaalbaar, schaalbaar, professioneel en volledig beheerd.

Naar de website

IC-Automatisering BV

Watertoren 40, 3247 CL, Dirksland

De activiteiten van IC-Automatisering bestaan uit de levering van hard- en software en dienstverlening op het gebied van automatisering. Zowel voor het midden- en kleinbedrijf, overheidsinstellingen, onderwijs als particulieren biedt IC-Automatisering een automatiseringsoplossing.

Naar de website

Plus Power Group B.V.

Zuidergracht 21-18, 3763 LS, Soest

Uw beamerlamp is onze specialisatie! VervangJeLamp.nl staat voor eenvoud, gemak en betrouwbaarheid. Wij leveren al jaren wereldwijd beamerlampen en begrijpen maar al te goed dat wanneer een beamerlamp kapot gaat het enorm belangrijk is dat deze zo snel mogelijk vervangen wordt. Wij leveren zowel originele beamerlampen (in neutrale verpakking) als ook zogenaamde generieke ofwel merkloze beamer lampen . Alle beamerlampen betrekken wij rechtstreeks van zeer goede en betrouwbare fabrikanten.

Naar de website

ReadSpeaker B.V.

Dolderseweg 2A, 3712 BP, Huis ter Heide

ReadSpeaker ??is wereldwijd marktleider in online tekst naar spraak. In 1999 ReadSpeaker pionier in de allereerste-spraak dienst voor websites. Vandaag de dag zijn het bedrijf op het web gebaseerde tekst-naar-spraak-diensten worden gebruikt door duizenden websites / mobiele apps en miljoenen gebruikers wereldwijd elke maand. ReadSpeaker spraak-maakt online content op de vlieg in 35 + talen en 100 + stemmen. Het bedrijf levert een portfolio aan webbased tekst-naar-spraak oplossingen voor websites, mobiele sites, mobiele apps, RSS feeds, online documenten en formulieren, en online campagnes. Meer dan 5.000 bedrijven, media, overheid en non-profit klanten over de hele wereld gebruiken ReadSpeaker online tekst-naar-spraak oplossingen.

Naar de website

Casio Benelux BV

Prof. W.H.Keesomlaan 6E, 1183 DJ, Amstelveen

CASIO's bedrijfscredo is "creativiteit en engagement." Hieruit blijkt de inzet van het bedrijf om een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het soort originele, nuttige producten te bieden dat alleen CASIO kan bieden. Producten met innovatieve functies helpen mensen in hun dagelijks leven en zorgen voor maatschappelijke vooruitgang. Ook als maar één nieuw product in brede kring ingang vindt, ontwikkelen zich geheel nieuwe markten, waardoor de groei in verwante bedrijfssectoren wordt gestimuleerd. Dit is CASIO's bijdrage aan producten die de maatschappij vernieuwen en de levenskwaliteit van mensen verhogen.

Naar de website

BIS

Rietdekkerstraat 14, 2984 BM, Ridderkerk

BIS, European leader in AudioVisual, Video & ICT integration, adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt ruimtes waarin audiovisuele & ICT totaaloplossingen een centrale plaats innemen. BIS is met name gespecialiseerd in het realiseren van zowel dynamische als complexe AV & ICT solutions, conference systemen en digital signage oplossingen (narrowcasting), gecombineerd met een doordacht programma technische services.

Naar de website

Edding Legamaster BV

Kwinkweerd 62, 7241 CW, Lochem

Legamaster is de visuele communicatie divisie van edding AG, de toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. Al meer dan 50 jaar is Legamaster actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie. Ergonomie, duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en een aantrekkelijk functioneel ontwerp kenmerken onze visie. Legamaster bevindt zich aan de top van de Europese marktsector. Wij zijn een fabrikant met een lange en succesvolle geschiedenis en hebben een productiefabriek in Europa, die snel en nauwkeurig op de huidige markteisen inspeelt. We beschikken over een uitgebreid dealernetwerk in bijna veertig landen. Het gezamenlijke doel van Legamaster en haar dealers is om de eindgebruiker te voorzien van bijzonder professionele en goeddoordachte instrumenten voor het visualiseren van communicatie.

Naar de website

Yield Projecten BV

Zuidbaan 532, 2841 MD, Moordrecht

Yield houdt zich bezig met het inrichten van schoolgebouwen, bedrijfspanden, zorginstellingen, overheidsgebouwen en meer. Voor ieder gebouw en iedere ruimte creëren en realiseren wij een interieur dat de juiste beleving neerzet. Een interieur dat bovendien een perfect evenwicht biedt tussen sfeer en functie. Samen met u bepalen we welke functionele eisen een ruimte moet hebben en welke sfeer u graag wilt realiseren. Of het nu gaat om kleurgebruik, vloeren, wanden of meubels: in samenwerking met onze professionele partners verzorgen we graag een totaaloplossing voor u.

Naar de website

i-comfort

John F. Kennedylaan 14, 4811 ET, BREDA

I-comfort wil u graag inspireren tot het maken van de juiste keuze in audiovisuele en interactieve apparatuur. Wij blijven in beweging zodat we u steeds de meest actuele producten, software en diensten met de meest gunstige voorwaarden kunnen leveren. I-comfort zorgt voor een totaal geslaagde implementatie van soft- en hardware met continuïteitsgaranties en een perfecte service op locatie.

Naar de website

The Rent Company

Westeind 11c, 5245 NL, Rosmalen

The Rent Company is een onderneming die staat voor resultaatgerichte verhuur van ICT oplossingen op maat. Wij maken huren voor u aantrekkelijk, zowel voor de korte als de lange termijn.

Naar de website

Zie Displays

Van der Burchtstraat 28, 2132 RN, Hoofddorp

Wij zijn onafhankelijk leverancier van LED lichtkranten, LED videowalls, volgnummersystemen en LCD schermen. Daarnaast zijn wij een softwarebedrijf dat voor deze toepassingen applicatie- en interface-oplossingen ontwikkelt. Wij beschikken op dit gebied over ruime ervaring en middels onze producten en diensten kunt u dan ook op talloze manieren uw boodschap overbrengen.

Naar de website

Heutink ICT

Expolaan 50, 7556 BE, Hengelo

Heutink ICT is een ICT-totaalleverancier met ruim 100 jaar onderwijservaring. Met onze heldere visie, specifieke onderwijservaring en hoogwaardige technische kennis zijn we een gewild gesprekspartner voor alle geledingen in het onderwijs. Samen creëren we oplossingen die werken – vandaag én morgen.

Naar de website

Kerèn Presentatie Systemen

Cathalijnepolder 14 , 3825 LC , Amersfoort

Kerèn Presentatie Systemen is al ruim 13 jaar één van de grootste gespecialiseerde importeurs / distributeurs van Nederland op het gebied van presentatie apparatuur voor professioneel, zakelijk en educatief gebruik. Onze producten worden uitsluitend geleverd via professionele wederverkopers in de Benelux. Dankzij de verschillende merken en producten bieden we u als dealer gemak door “one-stop-shopping” en zijn we in staat een complete oplossing te bieden voor uiteenlopende audiovisuele projecten. Onze medewerkers beschikken bovendien over een hoog kennisniveau van producten en toepassingen, om u van het juiste advies te voorzien of het product te demonstreren op lokatie.

Naar de website

lpieaoeo

lQTaNGStfwJElTiFA, 7025, New York

vksaUE <a href="http://aqvoyznsspfy.com/">aqvoyznsspfy</a>, [url=http://euqcurbsyjrx.com/]euqcurbsyjrx[/url], [link=http://dofeloriowyv.com/]dofeloriowyv[/link], http://nxthecbhfefa.com/

Naar de website

i3-Distribution Benelux

Duwboot 91, 3991 CG, Houten

i3-Distribution Benelux is value added distributeur van multi media producten We willen gezien worden als een toonaangevende distributeur van interactieve audiovisuele communicatie, die veel aandacht besteedt aan zijn dealers, end users en medewerkers. We proberen de plaatsen waar mensen lesgeven, leren, communiceren en presenteren, aantrekkelijk en efficient te maken. Binnen Europa spelen we een voortrekkersrol op het vlak van interactieve audiovisuele communicatie. Daarom werken we enkel met hoge kwaliteitsmerken en creëren we altijd meerwaarde voor de merken die we verdelen. i3-Distribution Benelux is trots om distributeur te zijn van: i3-Technologies, NEC Display Solutions, Optoma en Turning Technologies.