abonneren

Bedrijvengids

Welkom in de online bedrijvengids van IPON.

De bedrijvengids bevat de gegevens van ruim 450 bedrijven, die actief zijn in het onderwijsveld. Alle bedrijven zijn gecategoriseerd met bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website. Deze standaardvermelding is gratis. Extra opvallen is mogelijk door een abonnement te nemen op een profielpagina.

Indien jouw bedrijf nog ontbreekt, klik dan hier om deze aan te melden.
Naar de website

12Change

Chopinlaan 27, 5242 HM, Rosmalen

12Change Learning is uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat u graag adviseert en begeleidt bij online leer-en communicatie vraagstukken. 12Change maakt gebruik van diverse internettoepassingen en we brengen graag samen met u in kaart wat voor uw organisatie de beste oplossing is. Omgevingen die gemakkelijk zijn in het gebruik en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Niets te veel en niets te weinig. Gewoon passend!

Naar de website

Manage Academy

Schildgronden 85, 2134 ZV, Hoofddorp

E-Learning voor je persoonlijke leerdoelen o.a. MS Office 2016 NL. Online onderwijs in computervaardigheden en applicaties die noodzakelijk zijn in het bedrijfsleven of je persoonlijke beroepssituatie.

Naar de website

Acknowledge

Burgemeester Mollaan 80, 5582 CK, Waalre

Organisaties zijn vergelijkbaar met het leven in de stad. De stad is de bruisende kern waar mensen dynamisch samenleven. Deze dynamiek zorgt voor een continue stroom aan innovatieve ideeën. Dit stimuleert het gezamenlijk oplossen van vraagstukken en problemen. Ook jouw organisatie heeft te maken met deze dynamische en complexe samenleving. Door technologie als vliegwiel in te zetten verbeteren jouw bedrijfsactiviteiten, klantbeleving en ICT dienstverlening.

Naar de website

Actacom Nederland BV

Maarssenbroeksedijk 51, 3542 DM, Utrecht

Visie van Actacom op ICT in het basisonderwijs Stabiel, flexibel en dynamisch De verdere ontwikkeling van het gebruik van ICT in het basisonderwijs vraagt om een stabiel netwerk. De inrichting daarvan dient aan te sluiten bij de werkwijze van de individuele scholen. Tevens dienen de functionaliteiten van het netwerk mee te groeien met de recente wensen in het basisonderwijs. De ICT-specialist voor het voortgezet onderwijs Actacom is sinds 1989 actief en succesvol als all-round ICT-partner voor het voortgezet onderwijs. Onze huidige dienstverlening is gebaseerd op een duidelijke visie op ICT ten behoeve van het voortgezet onderwijs. Het enorm toegenomen gebruik van ICT in het voortgezet onderwijs vereist een stabiel netwerk waarbij de inrichting goed aansluit bij de (specifieke) werkwijze, wensen en eisen van de individuele scholen. De ICT-specialist voor het MKB Uw ICT-omgeving wordt steeds complexer. Dus zoekt u een oplossing die het beheer vereenvoudigt. Die binnen uw budget blijft en die kan meegroeien met uw bedrijf. Kortom: een oplossing die past, nu en in de toekomst. Dit is precies wat Actacom voor u kan betekenen. Door de kennis die Actacom in de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd kunnen wij uw vraagstuk begrijpen en vertalen naar oplossingen.

Naar de website

Active Group

Chemieweg 101, 3845 LC, Uithoorn

Active Group is sinds 1997 de maatwerkadviseur voor het inrichten & managen van netwerken en communicatie-infrastructuur, lokalen, ontvangsthallen en (vergader)ruimtes en voor de levering & ondersteuning van interactieve presentatiemiddelen in uw digitale leer-, werk- of presentatie-omgeving (BYOD)! Bij Active Group vinden we dat ieder traject maatwerk is waarbij de opdrachtgever nauw moet worden betrokken om maximaal mee te kunnen denken. We richten ICT- en AV-omgevingen in met de benodigde middelen en onderhouden deze vervolgens ook, zodat opdrachtgevers altijd kunnen vertrouwen op de service van Active Group.

Naar de website

Digizoo/The ACTIVboard people

Hambakenwetering 9, 5231 DD, 's-Hertogenbosch

The ACTIVboard people zijn gespecialiseerd in digitale klaslokaalsystemen en kennen het onderwijs door en door. Wij geloven in de kracht van het interactieve klaslokaal, dat leerlingen stimuleert om op een leuke manier het beste uit zichzelf te halen. En volgens ons is het ACTIVboard daarvoor simpelweg het beste instrument! De fabrikant van ACTIVboard, het Engelse Promethean, is wereldleider in interactieve technologie voor de educatieve markt. Zij distribueert haar producten in meer dan 70 landen. The ACTIVboard people zijn de officiële importeur voor de Benelux en marktleider in Nederland. We werken met een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk, dat het gehele land bestrijkt. Bekijk zelf wat The ACTIVboard people voor jouw school kunnen betekenen!

Naar de website

Plan-It-All

Gildstraat 92, 3572 ES, Utrecht

Ouderbetrokkenheid vergroten door het verspreiden van middelen voor betere en slimmere communicatie. Met minder inspanning voor organisaties meer structuur bieden in de communicatie met ouders. Door deze structuur de ouders volledig en gericht informeren EN meer betrekken bij de activiteiten in de klas en op de school, elftal en sportvereniging enz.

Naar de website

Allesmakkelijk.nl

Talmalaan 89, 3515 CW, Utrecht

Grootste leverancier van grappige usb sticks in Nederland www.allesmakkelijk.nl is in 2011 gestart als leverancier van grappige usb sticks. www.allesmakkelijk.nl is zeer snel gegroeid en is er trots op dat zij zich in 2015 de grootste leverancier van grappige usb sticks in Nederland kan noemen.

Naar de website

Ambrasoft

Winschoterdiep 70a, 9723 AB, Groningen

AmbraSoft is al jarenlang hét pakket bij uitstek om de bestaande reken- en taalmethode op school te ondersteunen, aan te vullen en zelfs uit te breiden. Methode-onafhankelijke oefeningen die mee evolueren met het niveau van elk individueel kind.

Naar de website

Andoburg

Voorstraat 31, 3931 HB, Woudenberg

AndoBurg is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van ICT. Het bedrijf is begonnen met het beveiligen van netwerken. De laatste jaren is de onderwijstak van AndoBurg steeds meer uitgebreid. Op dit moment verzorgt AndoBurg het systeembeheer voor meer dan 60 scholen in basis- en voortgezet onderwijs en we groeien nog steeds. Daarnaast zijn wij actief voor het MKB en de (semi) overheid. De laatste ontwikkelingen, vragen en wensen in het onderwijs, MKB en voor de (semi) overheid worden en zijn op de voet gevolgd.

, ,

Naar de website

APS IT diensten

Zwarte Woud 2, 3524 SJ, Utrecht

APS IT-diensten behartigt de belangen van het primair onderwijs op het gebied van ICT en onderwijs. Onafhankelijk van leveranciers en/of andere ICT ondersteunende bedrijven maken wij ons sterk voor alle basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs in Nederland. Omdat wij het belangrijk vinden dat alle scholen optimaal gebruik kunnen maken van ICT. Zowel voor beheer- en administratieve taken als voor gebruik in de les.

Naar de website

'Brightcenter' | Leren met apps!

Rijnsburgstraat 9-11, 1059 AT , 's-Hertogenbosch

Het Brightcenter is de nieuwe open specificatie voor online leren en legt de leerervaring en -voortgang van leerlingen met bijvoorbeeld educatieve apps vast in een centrale database. Brightcenter maakt het voor de leerkracht of begeleider mogelijk, om vanuit de persoonlijke dashboard, een nog beter inzicht te krijgen in de individuele voortgang, leerbehoefte en interessegebieden van het kind.

Naar de website

Aura Software BV

Arnhemseweg 6, 3817 CH, Amersfoort

Aura Software maakt al sinds 1991 software voor bibliotheken, mediatheken, openleercentra en documentatiecentra. Aura is een programma waarmee u uw collectie boeken, cd's, video's en andere media eenvoudig en professioneel kunt beheren.

Naar de website

Skool Automatisering

Hooge Zijde 30, 5626 DC, Eindhoven

Skool Automatisering is de leidende partij voor ICT-beheer in het basisonderwijs. SkoolControl, het concept voor zorgeloos leren met ICT op school, is ontstaan uit twintig jaar onderwijservaring. Meer dan 300.000 gebruikers ervaren dagelijks dat leren met ICT leuk, gemakkelijk en op ieders niveau is. Skool innoveert zodat scholen hun onderwijs kunnen verbeteren. Wij zorgen dat de ICT'er niet met techniek maar met didactische kwaliteit bezig is. SkoolControl levert ieder gewenst programma aan de juiste leerling, met maar enkele muisklikken van de leerkracht. De SkoolMate is de enige laptop speciaal voor kinderen. Skool Zorgeloos Draadloos is de infrastructuur die nieuwe werkvormen mogelijk maakt - laagdrempelig en betaalbaar, schaalbaar, professioneel en volledig beheerd.

Naar de website

IC-Automatisering BV

Watertoren 40, 3247 CL, Dirksland

De activiteiten van IC-Automatisering bestaan uit de levering van hard- en software en dienstverlening op het gebied van automatisering. Zowel voor het midden- en kleinbedrijf, overheidsinstellingen, onderwijs als particulieren biedt IC-Automatisering een automatiseringsoplossing.

Naar de website

e-Quest Automatisering

Schootense Dreef 26, 5708 HZ, Helmond

e-Quest is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van uw IT omgeving op onder andere software van Microsoft. Met 40 gespecialiseerde experts zijn wij klantgericht en stemmen wij graag onze unieke kennis en ervaring af op uw specifieke klantsituatie, zodat u maximaal ontzorgd wordt van uw IT investering. Daarnaast leveren wij systemen en software met betrekking tot servers, werkplekken, online back-up, en beveiliging van IT systemen.

, ,